Rega Napisano 19 października Napisano 19 października (edytowany) 2 - zawartość lewej szafki 3 - zawartość prawej szafki 4 - koc - gdyby nad ranem zrobiło się chłodniej po sprawdzaniu zawartości szafek. Edytowano 19 października przez Rega 4 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 19 października Napisano 19 października (edytowany) 55 minut temu, kaczadupa napisał: Znajdź trzy fajne rzeczy na załączonym zdjęciu. 1. Obraz na ścianie; 2. …. 3. …. 2... po prawej "bramka" czyt. Są małe dzieci, a małe dzieci to dom pełen radości 3... cięte żywe kwiaty w wazonie, tak rzadko spotykane obecnie w różnych domach Edytowano 19 października przez Chyba Miro 84 Ortografia 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 19 października Napisano 19 października 3 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Są male dzieci, a male dzieci to dom pelen radości Dobry trunek w zdrowych ilościach to i dzieci się pojawiły. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 20 października Autor Napisano 20 października Podobno z Warszawy… Ach i jeszcze gratulacje dla @Rega za 1000 post w temacie… 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 20 października Napisano 20 października (edytowany) @MarcKrawczyk A to nie wiąże się z jakąś konkretną gratyfikacja? Choćby tylko z najnowszym modelem Gryfa do używania przez rok? Już nie wspomnę o dożywotniej prenumeracie miesięcznika Audio😉. Takie skromniutkie niespodzianki byłyby mile widziane😋 Edytowano 20 października przez Rega 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 20 października Autor Napisano 20 października 26 minut temu, Rega napisał: Takie skromniutkie niespodzianki byłyby mile widziane😋 Takie rzeczy to do @Redakcja AUDIO chyba… Odpisz, cytując
pairtick Napisano Wtorek o 17:17 Napisano Wtorek o 17:17 Taka, można by rzec, lekka krzyżówka 😉 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) Muszę przyznać ze mi sie to pomieszczenie bardzo podoba. Nie jest najwieksze, i mniej w nim rzeczy niz w innych, których tutaj zdjęcia widziałem, ale no, podoba mi sie😀 Edytowano 14 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Recommended Posts