Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
6 godzin temu, michaudio napisał:

To mi wygląda na część ekspozycji salonu audio.

Nie sądzę, żeby ktoś kto teoretycznie posiada taką ilość wzmacniaczy, ustawiał kolumny "na kupie".

No właśnie. Zobaczcie ile wzmaków na szafce. W tle inne kolumny. Na 99% salon czy też bardziej swojsko sklep😉

Napisano

Dokładnie. Pidobnie jak posiadanie więcej niż jednej muchy czy blaszki u wędkarzy,  roweru za 20 tysiecy, kolekcji monet, kolekcji aut itd itd no pojeby chore umysłowo:D

Witek szykuj się na terapię przyjadą po Ciebie z kaftanem :).

a taj serio rozumie zbieractwo jako chorobę ale posiadaniu 2-3 par kolimn czy wzmacniaczy ludzie...

Napisano (edytowany)

Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. Trochę trudno będzie na odwyku;). Toż, to sklep!

@Kraft - mam nadzieję, że będziemy w sąsiednich salach:) i czasem wspomożesz duchowo kolegę w nieszczęsciu.

IMG_20251208_184754.jpg

IMG_20211122_195825.jpg

Edytowano przez Rega
Napisano
6 minut temu, Rega napisał:

Już się spakowałem i czekam na przyjazd sanitariuszy z kaftanem. Trochę trudno będzie na odwyku;). Toż, to sklep!

@Kraft - mam nadzieję, że będziemy w sąsiednich salach:) i czasem wspomożesz duchowo kolegę w nieszczęsciu.

Mogę być Waszym terapeutę. Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1 :) 

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, MMarek napisał:

Tylko All In One - szt. 1 kolumny - kpl. 1

Jak żyć? No, nie da się:( Zdecydowanie, potrzebna terapia.

Edytowano przez Rega