pairtick Napisano 13 lutego Napisano 13 lutego 8 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Tu przynajmniej w skarpetkach… Nie wiadomo co tam się kręci, ale w ręce jedna płyta, a leci utwór z innej 🤔 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 13 lutego Autor Napisano 13 lutego Pan się dziwi, że nie ma uderzenia basem… Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 lutego Napisano 13 lutego (edytowany) Konkurs wiedzy - tematyka audio. Co to za głośniczki? Zerkam na resztę i ktoś sobie nie żałował. Dużo barwy. Mamy na forum miłośników PMC ? Mamy! To dla Was. Edytowano 13 lutego przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 14 lutego Napisano 14 lutego 21 godzin temu, kaczadupa napisał: Konkurs wiedzy - tematyka audio. Co to za głośniczki? Zerkam na resztę i ktoś sobie nie żałował. Dużo barwy. Mamy na forum miłośników PMC ? Mamy! To dla Was. ATC 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego 8 minut temu, Artur Brol napisał: Widzę duzo pieniądza. A ja widzę receptę na 5 zastrzyków Diklofenaku i B12. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego 18 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Czuć piniądz… Na wszystko jednak nie starczyło. Akustyka będzie robiona dopiero w drugim etapie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego (edytowany) 3 minuty temu, Kraft napisał: Akustyka będzie robiona dopiero w drugim etapie. Właściciel jeszcze nie chodzi boso więc znajdzie się grosz na akustykę. Edytowano 15 lutego przez kaczadupa Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Właściciel jeszcze nie chodzi boso więc znajdzie się grosz na akustykę. No właśnie. Te fotki sprzętu na portalach sprzedażowych, włącznie z ujętymi w kadrze gołymi stopami sprzedawcy;) 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 15 lutego Autor Napisano 15 lutego 27 minut temu, kaczadupa napisał: Właściciel jeszcze nie chodzi boso Nie wiem jak chodzi, ja widzę, że leży… może dostał zawału jak włączył sprzęt w tym pomieszczeniu? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 lutego Napisano 15 lutego (edytowany) Dobra, teraz cenowo mocne nurkowanie. Podobają mi się te standy ale z tymi ProAc chyba nie bardzo to wygląda. Edytowano 15 lutego przez kaczadupa 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 16 lutego Napisano 16 lutego (edytowany) Od razu szukalem stop... Nie ma, czyli AI? 😁 Edytowano 16 lutego przez Artur Brol 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 17 lutego Autor Napisano 17 lutego (edytowany) Ciekawe, który wolelibyście system? Pana Bryana… Czy Pana Gregga? Edytowano 17 lutego przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 17 lutego Napisano 17 lutego 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe, który wolelibyście system? Pana Bryana… Czy Pana Gregga? Ja Wilsony 😁. 3 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 17 lutego Napisano 17 lutego Ja bym nie gymasił. Chciałbym poprostu posłuchać takiego systemu w takich warunkach 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 lutego Napisano 18 lutego Głośniki Naim IBL (obudowa zamknięta), podobno projektowane do takiego właśnie ustawienia czyli blisko ściany. 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 18 lutego Napisano 18 lutego (edytowany) Podobają mi się te regały. Podobno kolumny Audio Note powinny stać w rogach pomieszczenia, tak mi powiedział dystrybutor tej marki na AVS. Edytowano 18 lutego przez soberowy 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 lutego Napisano 18 lutego 5 minut temu, soberowy napisał: Podobają mi się te regały. Ja bym chciał w super stanie te głośniki Naima. Do małego pokoju jak znalazł. A i wzmacniacz Naima w domu się znajdzie. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 18 lutego Napisano 18 lutego Dnia 13.02.2026 o 08:15, Wing0 napisał: Ej ej ja mam Lebena i Luxa i paznokcie piękne:) Bez zdjęcia, nie liczy się:) Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 20 lutego Napisano 20 lutego 14 minut temu, kaczadupa napisał: Dobre ucho. Drewno - dyfuzor, pies - absorber... szerokopasmowy!😄 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 21 lutego Autor Napisano 21 lutego A Polacy tak to robią… ZAP Projekt - monitory z litego drewna, na przetwornikach TeXtreme. SHUBI Custom - standy 8 Odpisz, cytując
Recommended Posts