Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Ja stawiam odsłuch przed tym. Ale co kto woli U mnie to wynika z doświadczenia i wiem czego oczekuje. Co mi się podoba. Odpisz, cytując
Prawie Audiofil Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Też stawiam na odsłuch i stwierdzam, ze po latach żonglowania sprzętem najlepiej brzmi mi to co mam obecnie-Spotify Connect z Hegla h120 do Kef R3, czyli "Mini Max"- minimum sprzętu, maksimum muzyki. I co teraz ze mną będzie? Na forach audio niewiele juz dla mnie. Pozostały wątki typu: czego słuchasz, ewentualnie o polsko-polskiej III wojnie światowej 🙄 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Zawsze to dwa watki, ktore mozesz sledzic 🙂 Sluchajac muzyki na swoim sprzecie👍 Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Prawie Audiofil napisał: Też stawiam na odsłuch i stwierdzam, ze po latach żonglowania sprzętem najlepiej brzmi mi to co mam obecnie-Spotify Connect z Hegla h120 do Kef R3, czyli "Mini Max"- minimum sprzętu, maksimum muzyki. I co teraz ze mną będzie? Na forach audio niewiele juz dla mnie. Pozostały wątki typu: czego słuchasz, ewentualnie o polsko-polskiej III wojnie światowej 🙄 Przynajmniej Pan kabli nie słucha. Spotify ma lepszą aplikację jak taki tidal ale jakość muzyki gorszą 😑 Pozostaje zgrywać CD 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts