S!N! Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Sorki za poprawę, ale „po prostu”. Nie dyskutujemy o innej muzie i pomijam prekursorów oraz protoplastów u Ciebie działa jeszcze jeden czynnik czyli sentyment, jak sobie przypomnę lata dzieciństwa to u mnie też włącza się nostalgia i tęsknię nawet za bajkami, które leciały na wielgachnych telewizorach kineskopowych, ale w moim przypadku nie chce mi się wracać do staroci już się ich w życiu nasłuchałem i na pewno nie ma co wrzucać nowoczesnej muzy do jednego wora, że wszystko jest miałkie bo takie nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Sentyment albo i tęsknota. Nie wrzucam wszystkiego do jednego worka. Wyjątki zawsze są. Napisałem na podstawie tego co słyszałem. Co oczywiście jest ułamkiem ułamka, ilości nagranej muzyki czy liczby aktywnych artystów. Miłego dnia życzę. Oby słonecznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia 6 minut temu, Artur Brol napisał: Sentyment albo i tęsknota Obstawiam niedostrzeganie szans. A i pogoda nie pomaga. Zaproponuję i tutaj. Pod prysznicem a szczególnie z rana za ten niebieską galę chwyć. Czerwoną zostawmy szczęśliwym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts