tomek4446 Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia 9 minut temu, misiekx napisał: Nareszcie prawdziwa zima A gdzie rowerek ? 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia 19 minut temu, tomek4446 napisał: A gdzie rowerek ? Musiałeś znaleźć dziurę w całym 🤣 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia U mnie dzisiaj takie fotki - raniuszek. 5 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia @misiekx Czas zmienić smar na zimowy, strasznie skrzypisz 😉 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia Skrzypi.... I oddech ciężki, trzeba było się tam wdrapać, a po świętach i sylwestrze waga poszła do góry 😀 Odpisz, cytując
nowy78 Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: U mnie dzisiaj takie fotki - raniuszek. Tak wygląda z bliska 😁: 4 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Dziś znów wędrówka. Zima piękna i ten plus, że prawie nikogo na szlaku. Od 7.30 do 13.30 spotkałem tylko 3 osoby. VID_20260107_100632.mp4 2 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 7 stycznia Autor Napisano 7 stycznia @misiekxByłem chyba ze 30 razy w Kudowie Zdrój, ale wstyd sie przyznać nigdy w zimie. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia @MMarek ja byłem jeszcze więcej 😉, ale ostatnio na szlaku(zimą) jakieś 10 lat temu. Jak przyjeżdżałem z Holandii na okres Świąteczno-Noworoczny nigdy nie było czasu. W tym roku wyjątkowo mogę sobie pozwolić i naprawdę jestem zauroczony. Sam już zapomniałem jak tu jest pięknie zimą. A w tym roku, przynajmniej przez krótki czas jest idealnie. Wczoraj - 15st, dziś - 12st ale słońce świeci i nie ma wiatru. Naprawdę jest ślicznie. Kilka godzin samemu na szlaku w takiej scenerii i człowiek szczęśliwy, baterie naładowane 😀 21 minut temu, MMarek napisał: nigdy w zimie Wszystko przy Tobą, zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując
MMarek Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Sezon rowerowy A.D. 2026 rozpoczęty. 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Właśnie wracam z żoną rowerkami po naprawie i wymianie opon i dętek ( tym razem na jakieś niemieckie, markowe ). Jutro pierwszy w tym roku wyjazd na Borne Sulinowo. Marek, i u mnie sezon 2026 rozpoczęty. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, kaczadupa napisał: Właśnie wracam z żoną rowerkami po naprawie i wymianie opon i dętek Adam, ale Ty naprawiałeś ? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 22 minuty temu, kaczadupa napisał: wymianie opon i dętek ( tym razem na jakieś niemieckie, markowe O kurde , to będziesz miał pewnie tak jak ja gdy wymieniłem siodełko na takie na carbonie. czyli na 10 kilometrach zyskuje 5 sekund Ja z sezonem muszę zaczekać. Właśnie tkwię na L4 z zapaleniem oskrzeli. Edytowano 1 godzinę temu przez tomek4446 1 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, kaczadupa napisał: Jutro pierwszy w tym roku wyjazd na Borne Sulinowo. Marek, i u mnie sezon 2026 rozpoczęty. Ja jutro bzykam do Ustki popatrzeć na morze i kuracjuszki 😀 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MMarek napisał: Ja jutro bzykam do Ustki popatrzeć na morze i kuracjuszki 😀 A ja już dzisiaj bzykałem ...😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, MMarek napisał: Ja jutro bzykam do Ustki popatrzeć na morze i kuracjuszki Olać morze 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: z sezonem muszę zaczekać. Właśnie tkwię na L4 z zapaleniem oskrzeli. Edytowano przed chwilą przez Szybkiego powrotu do zdrowia. Formy przez tydzień nie stracisz. Trzeba swoje przeziębienie na przedwiośniu odchorować i… poszły konie po betonie. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: O kurde , to będziesz miał pewnie tak jak ja gdy wymieniłem siodełko na takie na carbonie. czyli na 10 kilometrach zyskuje 5 sekund W siodełku istotne jest aby rzyć nie bolała 😀 6 minut temu, tomek4446 napisał: Ja z sezonem muszę zaczekać. Właśnie tkwię na L4 z zapaleniem oskrzeli. Tomek, olej te ciężary i siłownię a bedziesz zdrowszy. Vide Marek, czyli ja 😀 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, MMarek napisał: olej te ciężary i siłownię a bedziesz zdrowszy Popieram. Mówi Ci to kaczadupa, który właśnie skacze przez kałużę, żeby dostać się na drążek. Jak mówi Pudzian - samo się nie zrobi. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Mówi Ci to kaczadupa, który właśnie skacze przez kałużę, żeby dostać się na drążek. Znaczy się trenujesz skoki czy podciąganie ? 20 minut temu, MMarek napisał: olej te ciężary i siłownię a bedziesz zdrowszy Trzy razy w tygodniu mówi mi to gość z bicepsem 48 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, tomek4446 napisał: Trzy razy w tygodniu mówi mi to gość z bicepsem 48 Tomek, zależy jakim bicepsem 😉 Znam takich co się chwalą 50cm ino jak spojrzysz, to jest tam oblane tłuszczem aż miło, a samego mięśnia może ze 40-42cm, wiesz takie "miśki" osiedlowe.🤭 To nie jest uwaga do nikogo tutaj, ale wiesz o co mi chodzi. 12 minut temu, tomek4446 napisał: Znaczy się trenujesz skoki czy podciąganie ? Jedno i drugie, nie widzisz 🤭 Ale nieźle nieźle Adam. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Znam takich co się chwalą 50cm ino jak spojrzysz, to jest tam oblane tłuszczem Masz rację , obwód to nie wszystko. Ale w tym przypadku jest ok. Kolega startuje w zawodach kulturystycznych , liczy ziarenka ryżu i takie tam. Nie wiem czy ma ze 3 % tłuszczu. Odpisz, cytując
Recommended Posts