Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Myślałem  że na takich forach są normalni ludzie ale jednak się myliłem.

Bez obrazy dla niektórych  a może i wszystkich  z wyjątkiem  DiBatonio

DiBatonio wygląda na to że jesteś baranem pomimo swojej wiedzy i narcyzmu.

Muzyka sprzęt już tobie nawet nie pomoże a lekarze pewnie rozkładają  ręce 🙈🤷‍♂️

DiBatonio ciężki przypadek z ciebie 😌 

Jak tu być kulturalny w stosunku do takich ludzi jak ty.

Napisano
17 godzin temu, DiBatonio napisał:

Naprawdę sam tak prostych rzeczy nie ogarniasz? 

Gwoździa umiesz przybić, obraz zawiesić, czy potrzebujesz internetu?

Jak na tym etapie nie ogarniasz, to myślę, że koncertowo spierdolisz ten kabelek w sensie estetycznym, a kto wie czy nie "elektrycznym".

Trzeba było zamówić z konfekcją i po temacie.

Niech pasjonat audio, dla którego muzyka jest częścią życia, kupi sobie najtańsze kable z wtykami i będzie miał problem z głowy. Obawiam się, że umiejętności manualne są niewielkie i  można sobie krzywdę uczyni posługując się narzędziami, a nie daj Boże lutownicą :) 

Napisano

hej,

Ważne jest, aby przewody były odpowiednio dopasowane do twoich potrzeb i budżetu. Dobrym wyborem mogą być przewody o odpowiedniej grubości i jakości, które zapewnią klarowność i dokładność dźwięk. Najlepiej wybrać wtyki pozłacane, które zapewnią stabilne i trwałe połączenie. 

😊

Napisano
Dnia 17.04.2024 o 14:26, Andino napisał:

hej,

Ważne jest, aby przewody były odpowiednio dopasowane do twoich potrzeb i budżetu. Dobrym wyborem mogą być przewody o odpowiedniej grubości i jakości, które zapewnią klarowność i dokładność dźwięk. Najlepiej wybrać wtyki pozłacane, które zapewnią stabilne i trwałe połączenie. 

😊

Dzięki bardzo za pomoc. 

Jestem na etapie montowania i powiem szczerze  że jest trochę zabawy ale nic tak nie cieszy  jak czlowiek sobie sam zrobi i się uda 😊

Powoli powoli do celu. 

20240418_174435.jpg

20240419_161247.jpg

20240419_162408.jpg

20240419_162418.jpg

Jestem pewien że prędzej czy później jakieś kable jeszcze dokupie  żeby sprawdzić  czy jest jakaś różnica . 

Napisano

Pilnowałem tego żeby nie pomylić 🙈

Ale spokojnie to tylko jeden kabel z jednej strony zrobiłem bo te portki silikonowe ledwo szły musiałem się z tym bawić a do tego siateczka która jest na kablu nie poddawała się 😔 

Zabawy na ok 30 min ale mam satysfakcję że się udało  dziś  zabawy cdn 👌

11 godzin temu, terracan1929 napisał:

No bravo. Widzę, że poszedłeś jednak w termokurczki  :)

Miłych odsłuchów życzę :) 

Termo nałożyłem na te silikony bo Noe chciałem mieć gołego kabla a był długi  to pujdzie że str amplitunera .

Ze str głośników zrobię tak ja ty 😊

Napisano
Dnia 13.04.2024 o 11:53, MariuszZ napisał:

Przy doborze koszulki Y trzeba dokładnie zmierzyć średnicę bo 1 mm za mało i może być problem z nawleczeniem. Z Genesisem męczyłem się pół godziny i dopiero suszarka do włosów pomogła. Na ciepło idzie łatwiej. 

Tak jest .

Napisano

Szczęśliwe zakończenie dzięki za pomoc warto było spróbować ale nie było tak łatwo  👊👍🤸‍♂️

Niestety niektórzy nie pomagają bo lepiej po kimś pojechać 🤷‍♂️

Tacy ludzie albo dzieci jeszcze 🙈

20240420_113117.jpg

20240420_113127.jpg

20240420_113205.jpg

20240421_182838.jpg

20240421_182901.jpg

20240421_182949.jpg

20240421_183030.jpg

Napisano
Dnia 17.04.2024 o 14:26, Andino napisał:

hej,

😊

Czy tylko mi się wydaje, że to konto to jakiś eksperyment z Chatu GPT? Zobaczcie wszystkie inne odpowiedzi

@barklejek Super robota, pierwsze koty za płoty :)

• 4 months later...
  • 2 weeks later...