barklejek Napisano 14 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia Myślałem że na takich forach są normalni ludzie ale jednak się myliłem. Bez obrazy dla niektórych a może i wszystkich z wyjątkiem DiBatonio DiBatonio wygląda na to że jesteś baranem pomimo swojej wiedzy i narcyzmu. Muzyka sprzęt już tobie nawet nie pomoże a lekarze pewnie rozkładają ręce 🙈🤷♂️ DiBatonio ciężki przypadek z ciebie 😌 Jak tu być kulturalny w stosunku do takich ludzi jak ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 kwietnia Udostępnij Napisano 14 kwietnia Czyli ani trochę się nie pomyliłem 😁 No cóż... Przy okazji polecam: https://www.centrumkorekty.pl/czy-znajomosc-interpunkcji-jest-wazna-i-dlaczego-tak-bardzo/ 1 godzinę temu, barklejek napisał: Jak tu być kulturalny w stosunku do takich ludzi jak ty. Nie musisz, wisi mi to kalafiorem. Różnimy się jeszcze tym, że ja Ciebie nie nazwałem baranem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 kwietnia Udostępnij Napisano 14 kwietnia (edytowany) No tak średnie przywitanie z forum . Średnie jak Barkley 😉 i Suns Pzdr Edytowano 14 kwietnia przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia 17 godzin temu, DiBatonio napisał: Naprawdę sam tak prostych rzeczy nie ogarniasz? Gwoździa umiesz przybić, obraz zawiesić, czy potrzebujesz internetu? Jak na tym etapie nie ogarniasz, to myślę, że koncertowo spierdolisz ten kabelek w sensie estetycznym, a kto wie czy nie "elektrycznym". Trzeba było zamówić z konfekcją i po temacie. Niech pasjonat audio, dla którego muzyka jest częścią życia, kupi sobie najtańsze kable z wtykami i będzie miał problem z głowy. Obawiam się, że umiejętności manualne są niewielkie i można sobie krzywdę uczyni posługując się narzędziami, a nie daj Boże lutownicą 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia Jest to jakieś rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia 17 godzin temu, barklejek napisał: Myślałem że na takich forach są normalni ludzie ale jednak się myliłem. Tutaj znajdziesz splitery , jak masz jakieś wątpliwości zadzwoń do sklepu https://blackdotaudio.eu/splittery,150,0.html Bez splitera ten kabel też będzie działał 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia Bez portek i bananów również 🤨 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andino Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia hej, Ważne jest, aby przewody były odpowiednio dopasowane do twoich potrzeb i budżetu. Dobrym wyborem mogą być przewody o odpowiedniej grubości i jakości, które zapewnią klarowność i dokładność dźwięk. Najlepiej wybrać wtyki pozłacane, które zapewnią stabilne i trwałe połączenie. 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barklejek Napisano 19 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia Dnia 17.04.2024 o 14:26, Andino napisał: hej, Ważne jest, aby przewody były odpowiednio dopasowane do twoich potrzeb i budżetu. Dobrym wyborem mogą być przewody o odpowiedniej grubości i jakości, które zapewnią klarowność i dokładność dźwięk. Najlepiej wybrać wtyki pozłacane, które zapewnią stabilne i trwałe połączenie. 😊 Dzięki bardzo za pomoc. Jestem na etapie montowania i powiem szczerze że jest trochę zabawy ale nic tak nie cieszy jak czlowiek sobie sam zrobi i się uda 😊 Powoli powoli do celu. Jestem pewien że prędzej czy później jakieś kable jeszcze dokupie żeby sprawdzić czy jest jakaś różnica . 6 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia No bravo. Widzę, że poszedłeś jednak w termokurczki Miłych odsłuchów życzę 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Wyszło to bardzo estetycznie. 👍 Ps: mam nadzieje ze nie pomyliłeś przypadkoem ktory czerwony a który czarny - efekt... brak basu sie pojawi (zwarcie akustyczne). 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia @barklejek I co ? Można ? Fajnie wyszło , możesz już rozpocząć produkcję na pełną skalę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barklejek Napisano 20 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia Pilnowałem tego żeby nie pomylić 🙈 Ale spokojnie to tylko jeden kabel z jednej strony zrobiłem bo te portki silikonowe ledwo szły musiałem się z tym bawić a do tego siateczka która jest na kablu nie poddawała się 😔 Zabawy na ok 30 min ale mam satysfakcję że się udało dziś zabawy cdn 👌 11 godzin temu, terracan1929 napisał: No bravo. Widzę, że poszedłeś jednak w termokurczki Miłych odsłuchów życzę Termo nałożyłem na te silikony bo Noe chciałem mieć gołego kabla a był długi to pujdzie że str amplitunera . Ze str głośników zrobię tak ja ty 😊 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barklejek Napisano 20 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia Dnia 13.04.2024 o 11:53, MariuszZ napisał: Przy doborze koszulki Y trzeba dokładnie zmierzyć średnicę bo 1 mm za mało i może być problem z nawleczeniem. Z Genesisem męczyłem się pół godziny i dopiero suszarka do włosów pomogła. Na ciepło idzie łatwiej. Tak jest . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barklejek Napisano 21 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia Szczęśliwe zakończenie dzięki za pomoc warto było spróbować ale nie było tak łatwo 👊👍🤸♂️ Niestety niektórzy nie pomagają bo lepiej po kimś pojechać 🤷♂️ Tacy ludzie albo dzieci jeszcze 🙈 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia Dnia 17.04.2024 o 14:26, Andino napisał: hej, Ważne jest, aby przewody były odpowiednio dopasowane do twoich potrzeb i budżetu. Dobrym wyborem mogą być przewody o odpowiedniej grubości i jakości, które zapewnią klarowność i dokładność dźwięk. Najlepiej wybrać wtyki pozłacane, które zapewnią stabilne i trwałe połączenie. 😊 Czy tylko mi się wydaje, że to konto to jakiś eksperyment z Chatu GPT? Zobaczcie wszystkie inne odpowiedzi @barklejek Super robota, pierwsze koty za płoty 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 sierpnia Udostępnij Napisano 25 sierpnia Dnia 21.04.2024 o 21:11, ferszcik napisał: Czy tylko mi się wydaje, że to konto to jakiś eksperyment z Chatu GPT? Zobaczcie wszystkie inne odpowiedzi @barklejek Super robota, pierwsze koty za płoty Tak, widać że ta treść jej wysymulowana, hehehe :):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barklejek Napisano 5 września Autor Udostępnij Napisano 5 września Dnia 25.08.2024 o 23:01, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Tak, widać że ta treść jej wysymulowana, hehehe :):) No wiadooomo 🙈🤣👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts