Tenfilip Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Wyjscie trogger 12v ma bardzo niski prad i z tego co czytalem, malo co wybudza,potrzebny jest jakis uklad z capicatorem zeby prad poszedl dosc duzy. Ogolnie tutaj wiim dla ciala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Nie wiem jak będzie z Wiim, korzystałem i korzystam triggera w innych urządzeniach i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Robi swoją robotę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Mam jeszcze jedno pytanie: Czy jeśli Wiim będzie podłączony liniowo do wzmacniacza, to wystraczy podłączyć Wiim do telewizora kablem hdmi żeby działało? Czy w parze ze wzmacniaczem analogowym Wiim połączony liniowo będzie działał jako sekcja cyfrowa i DAC dla tego wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej H Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Dzięki już sobie poradziłem. Co do samego dźwięku urządzenia jestem bardzo pozytywnie zaskoczony co wycisnął z moich głośników. Jutro zrobię korekcję pomieszczenia i trochę się pobawię. Ogólnie w muzyce bardzo dużo się dzieje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 13 minut temu, Webster.brd napisał: Czy jeśli Wiim będzie podłączony liniowo do wzmacniacza, to wystraczy podłączyć Wiim do telewizora kablem hdmi żeby działało? Tak, ale TV musi mieć HDMI ARC. 15 minut temu, Webster.brd napisał: Czy w parze ze wzmacniaczem analogowym Wiim połączony liniowo będzie działał jako sekcja cyfrowa i DAC dla tego wzmacniacza? Tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Bardzo dziękuje za odpowiedzi. Funkcjonalnie ten Wiim wygląda na super urządzenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, renoxd napisał: Jak chcesz wyjść z Wiima poprzez USB do innego DACa, to DAC w Wiim będzie pomijany. Tylko nie wiem jak to jest z taktowaniem wtedy - czy możliwe jest skorzystanie w zewnętrznym DACu z połączenia asynchronicznego, jeżeli DAC takie obsługuje. Tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 38 minut temu, ProjectPi napisał: Tak. Wiesz coś może, szykuje się może jakiś nowy produkt - czysty transport? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkk Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 31 minut temu, Wito76 napisał: Wiesz coś może, szykuje się może jakiś nowy produkt - czysty transport? Kolumny Audio Pro z softem od Wiim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu A po co mi to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 16 godzin temu, Webster.brd napisał: Pewnie temat był już tu poruszany, ale nie przez ostatnie 10 stron które przeczytałem, więc zapytam. Obecnie używam Cyrus One Cast i żeby uruchodzić muzykę ze streamingu wystarczą mi 2 kliknięcia w aplikacji tidala. Wzmacniacz sam się włącza i po chwili muzyka gra. Chce jednak zmienić wzmacniacz i myślę nad systemem integra + Wiim. Czy jeśli będe miał Wimma podlączonego liniowo do np. Musical Fidelity M6SI, to będę w stanie uruchomić wzmacniacz z telefonu? Czy bede musiał wzmacniacz włączyć samemu i dopiero potem uruchomić streaming w Wimie? Nieukrywam, że dla mnie dużą zaletą streamingu jest to, że wszystko moge uruchomić obecnie przez telefon. Pozdrawiam Wystarczy skorzystać ze złączy trigger Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Wito76 napisał: A po co mi to? A po co cokolwiek komukolwiek? Ostatnie produkty to, jak kolega wyżej wspomnial, integracje z Audio Pro, konkretniej C10 i A10. 18 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Nawet nie o to chodzi, zastanawiałem się jak dogadują się WiiM Ultra i Sabaj A30A. który przyjmuje sygnał po USB (inne łącza nie są zalecane). Jak ktoś w praktyce nie sprawdzi, to pewności nie będzie. W teorii powinno być ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Pytanie dotyczyło czego innego. Lepiej z klapką podziałaj. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts