Adam B Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Cześć, Puszczam muzę z telefonu androida przez Tidal Connect na wiim pro. Po jakimś czasie aplikacja tidal na telefonie przestaje pokazywać aktualnie grany utwór i czas, "wisi" jakby na utworze, który rozpoczął granie. Nie widać postępu zarówno na widgecie na zablokowanym ekranie jak i na odblokowanym w aplikacji tidal. W aplikacji Wiim Home wszystko jest na bieżąco, utwór i czas odtwarzania jest aktualny. Wygląda jakby tidal "zasypiał" w androidzie. Wyłączyłem wszystkie oszczędzanie energii, usypianie aplikacji itp, nic nie pomaga. Muza/aplikacja Spotify Connect na tym samym zestawie działa bez problemu, wszystko pokazuje na bieżąco. Miał ktoś może taki problem? Jest to mocno upierdliwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Mam to samo od jakiegoś czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Miałem u siebie, ale już jakiś czas temu nie używam WiiMa. Rozwiązania problemu nie znalazłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam B Napisano 14 maja Autor Udostępnij Napisano 14 maja Chyba podobny case, ale odpowiedź niezbyt konkretna. Ciekawe gdzie jest ten "tidal's speaker icon" https://forum.wiimhome.com/threads/tidal-connect-on-iphone-not-sync-with-wiim-after-iphone-auto-lock.1839/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja U mnie tak się dzieje jak internet jest akurat słaby Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Ja mam dobry internet, a problem także u mnie się pojawia. Ja korzystam z Node'a 2i. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja A u mnie problem się pojawia także podczas korzystania z Arcama Solo Uno przez chromecasta z Tagi TWA-10B i Wiim Mini. Także coś jest z Tidalem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Nie na Wiimie, ale też zdarza się ostatnio. Pomogło mi skillowanie apki Tidal i uruchomienie ponownie. Tak czy siak coś jest na rzeczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja (edytowany) Mam ten sam problem. Zgłosiłem do Tidala ale jeszcze nie odpowiedzieli. Edytowano 14 maja przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maderos Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Problem znany i na reddit ( i zapewne gdzieś indziej ) poruszany. Nie ma na to lekarstwa póki co. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steffanex Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca Dnia 14.05.2024 o 15:34, PanKlor napisał: Mam ten sam problem. Zgłosiłem do Tidala ale jeszcze nie odpowiedzieli. Hej. Mam ten sam problem. Czy odpowiedzieli już na Twoje pytanie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts