renoxd Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca 24 minuty temu, Sławomir Unknown napisał: Już za mną pierwsze odsłuchy Eversolo dac Z8 i jest lepiej niż CA Magic 200 miedzy innymi bas mocniejszy i lepiej kontrolowany ,doszło jeszcze więcej detali etc. Dac ten łączy techniczne granie z ciepłym analogowym . Do rocka,metalu ,elektoniki jak znalazł. Nie jest tak ciepły jak AKM Velvet ale nie tak suchy jak CA Dac Magic 200. Jak to chińczyki zrobili ze w takiej cenie sie zmieścili a słychać ze to juz jest z wysokiej półki dac Teraz tylko Wiim Ultra i koniec zabawy na przynajmniej 2 lata z audio😊 Jak juz zaówisz Wiim Ultra, niech Ci ktoś zrobi ślepy test, i zobaczysz czy widzisz różnicę między DAC w Ultra vs Eversolo. Powątpiewam w to. Sam mam DX7 Pro od Toppinga, który gra świetnie, ale i tak go apewne sprzedam. Jeżeli natomiast potrzebujesz podpiąć PC pod Wiima, to sobie po prostu kup SMSL po100 pro 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 lipca Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 27 minut temu, Sławomir Unknown napisał: Jak to chińczyki zrobili ze w takiej cenie sie zmieścili a słychać ze to juz jest z wysokiej półki dac Czasem im wyjdzie DAC-Z8 to faktycznie bardzo fajny sprzęt, zwłaszcza pod IEMy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca 14 godzin temu, Sławomir Unknown napisał: Już za mną pierwsze odsłuchy Eversolo dac Z8 i jest lepiej niż CA Magic 200 miedzy innymi bas mocniejszy i lepiej kontrolowany ,doszło jeszcze więcej detali etc. Dac ten łączy techniczne granie z ciepłym analogowym . Do rocka,metalu ,elektoniki jak znalazł. Nie jest tak ciepły jak AKM Velvet ale nie tak suchy jak CA Dac Magic 200. Jak to chińczyki zrobili ze w takiej cenie sie zmieścili a słychać ze to juz jest z wysokiej półki dac Teraz tylko Wiim Ultra i koniec zabawy na przynajmniej 2 lata z audio😊 Wyceniają swoje produkty w dobry sposób. Po prostu. Z tym że Wiim Ultra to liczysz rozumiem na wyjscie z niego USB? Bo przeciez nie analogiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barchetta1 Napisano 27 lipca Udostępnij Napisano 27 lipca Dnia 12.07.2024 o 00:56, ProjectPi napisał: Jeśli się nie myle, Ultra trafiła oficjalnie do pierwszych kupujących, więc jeśli ktoś ma np. jakieś pytania - zapraszam. Cześć ja mam pytanie, teraz wypuszczam sygnał z Wiim Pro+ po coax do Arcama SA20, który ma taki sam dac, jak Wiim Ultra. Czy ultra sprawdzi się lepiej jako transport niż pro+ i czy przy mojej konfiguracji warto robić upgrade do wiim ultra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 27 lipca Udostępnij Napisano 27 lipca 2 godziny temu, barchetta1 napisał: Cześć ja mam pytanie, teraz wypuszczam sygnał z Wiim Pro+ po coax do Arcama SA20, który ma taki sam dac, jak Wiim Ultra. Czy ultra sprawdzi się lepiej jako transport niż pro+ i czy przy mojej konfiguracji warto robić upgrade do wiim ultra? To że te daci są na tych samych kościach(osobiście nie sprawdzałem) nie znaczy , że to są takie same dacki. To zależy od ich implementacji, może się okazać że grają zupełnie inaczej, ale jest i możliwość że grają podobnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 27 lipca Udostępnij Napisano 27 lipca 1 minutę temu, Tomasz Kluczynski napisał: może się okazać że grają zupełnie inaczej, ale jest i możliwość że grają podobnie. Szok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia Jest i nasz materiał o najnowszym WiiMie, zachęcam do obejrzenia - Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Adams Napisano 30 października Udostępnij Napisano 30 października czy ktoś się orientuje czy pod to usb w wiim ultra można podłączyć podstawkę chłodzącą taką jak np pod laptopy ? bo chciałbym taką zamontować do fosi v3 mono x2 żeby je chłodziła i uruchamiała się razem z wiimem ultra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts