Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Niniejszym podaję do publicznej wiadomości, że w salonie dokonałem podmianki mocarnych Heco Revolution 3 na bardziej eleganckie Bowersy 706S3. I jest to już trzeci produkt głośnikowy Bowersa w moim posiadaniu. PS Adam, normalnie jasnowidz z Ciebie! Edytowano 3 godziny temu przez Kraft 2 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 58 minut temu, Kraft napisał: PS Adam, normalnie jasnowidz z Ciebie! Urodziłem się i dość długo mieszkałem w Człuchowie a tam „jasnowidzów” nie brakuje. No proszę, jeden członek najliczniejszego na forum Klubu Bowersa odszedł ale ilość głośników w Klubie nadal się zgadza. Chyba muszę w końcu kupić drugą parę ATC, żeby drużyna nie składała się tylko z jednego napastnika. @Planeta Dźwięku działacie tam coś nad nowymi SCM7 z dedykacją dla najwierniejszego miłośnika tego monitora w kraju? Patrzcie jak się ten Bowers „panoszy” po forum, weźcie się do roboty (menedżerowie od Harbeth i Spendora nie śpią). Jarek, przewidujesz test nowych Bowersów? Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, kaczadupa napisał: Jarek, przewidujesz test nowych Bowersów? Zobaczę. Są w kolejce na piątym miejscu wśród głośników, które mam, a o których jeszcze szerzej nie pisałem. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kraft napisał: Zobaczę. Są w kolejce na piątym miejscu wśród głośników, które mam A co z testem scm7 - będzie? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kraft napisał: szerzej nie pisałem. Zaskoczyły Cię czymś na samym początku znajomości czy jest dokładnie to czego się spodziewałeś/oczekiwałeś? Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: Niniejszym podaję do publicznej wiadomości, że w salonie dokonałem podmianki mocarnych Heco Revolution 3 na bardziej eleganckie Bowersy 706S3. I co, nie zorientowali sie?😁 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Rafał S napisał: A co z testem scm7 - będzie? Dzisiaj pakuję paczki, karton już stoi w korytarzu, list przewozowy też jest. Reszta roboty to już działka Jarka. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Dzisiaj pakuję paczki Ale wiesz, że możesz na tym tylko stracić? Albo przeczytasz potem ich krytykę przemyconą pośród kurtuazyjnych komplementów, albo... już do Ciebie nie wrócą. Co gorsze? 7 minut temu, Artur Brol napisał: I co, nie zorientowali sie?😁 Nie, bo nie są wzrokowcami. Oni tylko słuchają. A przecież po wyłączeniu światła wszystkie kolumny brzmią tak samo. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Artur Brol napisał: I co, nie zorientowali sie?😁 To napisz to zdanie lepiej, mądralo;) Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Kraft napisał: To napisz to zdanie lepiej, mądralo;) W zasadzie z Twojego wcześniejszego postu wynika, że to salon stracił Heco i zyskał Bowersy. Edytowano 1 godzinę temu przez Rafał S Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, Rafał S napisał: Ale wiesz, że możesz na tym tylko stracić Krytyka, która nie jest podszyta złośliwością to nic złego a u Jarka mam to zagwarantowane. Bardziej chodzi tu o wymianę poglądów i dobrą zabawę. I tak właśnie będzie. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts