Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Niniejszym podaję do publicznej wiadomości, że w salonie dokonałem podmianki mocarnych Heco Revolution 3 na bardziej eleganckie Bowersy 706S3.

I jest to już trzeci produkt głośnikowy Bowersa w moim posiadaniu.

IMG_2661.jpeg.bc3d265411d4ce9b4849d1b20f7446ae.jpeg

IMG_2657.jpeg.e9c920381a12538b7d3fdf68cc77ffe4.jpeg

PS Adam, normalnie jasnowidz z Ciebie!

Edytowano przez Kraft
Napisano (edytowany)
58 minut temu, Kraft napisał:

PS Adam, normalnie jasnowidz z Ciebie!

Urodziłem się i dość długo mieszkałem w Człuchowie a tam „jasnowidzów” nie brakuje. :)

No proszę, jeden członek najliczniejszego na forum Klubu Bowersa odszedł ale ilość głośników w Klubie nadal się zgadza.  

Chyba muszę w końcu kupić drugą parę ATC, żeby drużyna nie składała się tylko z jednego napastnika. @Planeta Dźwięku działacie tam coś nad nowymi SCM7 z dedykacją dla najwierniejszego miłośnika tego monitora w kraju? Patrzcie jak się ten Bowers „panoszy” po forum, weźcie się do roboty (menedżerowie  od Harbeth i Spendora nie śpią). :):) :) 

Jarek, przewidujesz test nowych Bowersów? 

Edytowano przez kaczadupa
Napisano
10 minut temu, kaczadupa napisał:

Jarek, przewidujesz test nowych Bowersów? 

Zobaczę. Są w kolejce na piątym miejscu wśród głośników, które mam, a o których jeszcze szerzej nie pisałem.

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, Kraft napisał:

szerzej nie pisałem.

Zaskoczyły Cię czymś na samym początku znajomości czy jest dokładnie to czego się spodziewałeś/oczekiwałeś?

Napisano
1 minutę temu, kaczadupa napisał:

Dzisiaj pakuję paczki

Ale wiesz, że możesz na tym tylko stracić? Albo przeczytasz potem ich krytykę przemyconą pośród kurtuazyjnych komplementów, albo... już do Ciebie nie wrócą. Co gorsze? :) 

7 minut temu, Artur Brol napisał:

I co, nie zorientowali sie?😁

Nie, bo nie są wzrokowcami. Oni tylko słuchają. A przecież po wyłączeniu światła wszystkie kolumny brzmią tak samo. ;) 

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Kraft napisał:

To napisz to zdanie lepiej, mądralo;)

W zasadzie z Twojego wcześniejszego postu wynika, że to salon stracił Heco i zyskał Bowersy. ;) 

Edytowano przez Rafał S
Napisano (edytowany)
11 minut temu, Rafał S napisał:

Ale wiesz, że możesz na tym tylko stracić

Krytyka, która nie jest podszyta złośliwością to nic złego a u Jarka mam to zagwarantowane. Bardziej chodzi tu o wymianę poglądów i dobrą zabawę. I tak właśnie będzie.