MMarek Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Niespodzianka. Jarek, preorder zamówiony? https://audio.com.pl/aktualnosci/sprzet/32166-az-12-warstw-lakieru-i-farby-bowers-wilkins-prezentuje-niezwykle-eleganckie-monitory-prestige-edition?fbclid=IwdGRjcAPd6_RleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeoWdt2W9ZOB_2fBdy3ZyoygZQKryZ2Rwto-NMFzyxDUbT4iwwSp-OCDfe4vo_aem_wv6py0KZduwjfQAPHnW68A A ja to gips. Dlaczego założyciel tematu Bowersów dowiaduje się przypadkowo? Przyoszczędzili na kosztach, ponieważ wyfrezowali rant tylko z jednej strony. Następne będą z dwóch stron, co podniesie brzmienie na jeszcze wyższy poziom, że o cenie nie wspomnę. Potem już na okrągło jak na zdjęciu w pierwszym poście 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Osobiście nie uznaję testów Pana Karasińskiego jako wiarygodne. Jak już pisałem, z chęcią poznam te już hi endowo wycenione i pewnie świetnie wykonane monitory Linn-a. Pytanie czy @Top Hi-Fi & Video Designzgodzi się wysłać demo. https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/linn-119.html Mówisz o tym modelu? Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Jak już pisałem, z chęcią poznam te już hi endowo wycenione i pewnie świetnie wykonane monitory Linn-a. Bierz i sprawdzaj. Z chęcią przeczytam o Twoich wrażeniach. Ja miałem kiedyś na weekend poprzedni model -109. O, nawet parę słów o nich napisałem. Edytowano 8 godzin temu przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, MMarek napisał: Przyoszczędzili na kosztach, ponieważ wyfrezowali rant tylko z jednej strony. Gdzie, jak? Jaki rant? Odpisz, cytując
MMarek Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Czy coś mi się po....ło? 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, MMarek napisał: Przyoszczędzili na kosztach, ponieważ wyfrezowali rant tylko z jednej strony. Takie zabiegi mogą koszty podnieść w odniesieniu do prostej skrzynki prostopadłościennej. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, MMarek napisał: Czy coś mi się po....ło? Chodzi o to, że przednia ścianka jest zaokrąglona? Taki kształt ma też w wersji podstawowej. To nie mogło wpłynąć na brzmienie ani na cenę Prestige Edition. Edytowano 8 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Kraft napisał: Chodzi o to, że przednia ścianka jest zaokrąglona? Taki kształt ma też w wersji podstawowej. To nie mogło wpłynąć na brzmienie ani na cenę Prestige Edition. Tylko, że na zdjęciach wrzuconych przez @MMarek to faktycznie wygląda jakby front był ścięty, a nie zaokrąglony jak na tych Twoich. Może to jakiś feler tamtych zdjęć... Odpisz, cytując
Kraft Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Bowers chyba leci sobie z nami w ogóle w ciula z tymi opisami specjalnych wersji, bo różnic w grillu tweetera też nie mogę jakoś dostrzec. @Top Hi-Fi & Video Design możecie wrzucić zdjęcie z bliska jakiegoś grilla 702-707 S3 i dla porównania grilla 705 S3 Signature. Czy te ich kratki czymś się faktycznie różnią? Bo niby 707 Prestige Edition ma mieć kratkę z 705 S3 Signature. 15 minut temu, Raf_raf napisał: Twoich. Może to jakiś feler tamtych zdjęć... To tylko odbicie na lakierze. Ścianka jest zaokrąglona, nie ścięta. Edytowano 7 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując
Kraft Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, Kraft napisał: @Top Hi-Fi & Video Design możecie wrzucić zdjęcie z bliska jakiegoś grilla 702-707 S3 i dla porównania grilla 705 S3 Signature. Czy te ich kratki czymś się faktycznie różnią? Bo niby 707 Prestige Edition ma mieć kratkę z 705 S3 Signature. No dobra. Jest chyba faktycznie różnica w grillach. Między heksagonami są kółeczka zamiast trójkącików. Trzeba lupy, wtedy widać. Edytowano 7 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu No to wyrafinowanie musi podskoczyć na „jeszcze wyższy” poziom Kolejna wersja będzie bez siateczki i to już będzie hajend. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, majkel74 napisał: Kolejna wersja będzie bez siateczki i to już będzie hajend. Bez siateczki już robili, ale kopułki były uszkadzane już w sklepach przez klientów, którzy wszystkiego muszą dotknąć. Na portalach pełno jest ofert starych Bowersów z dopiskiem "kopułka wgnieciona, ale bez wpływu na brzmienie". Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Z Dynaudio jeszcze więcej takowych, obowiązkowo bez wpływu. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: Bowers chyba leci sobie z nami w ogóle w ciula z tymi opisami specjalnych wersji, bo różnic w grillu tweetera też nie mogę jakoś dostrzec. Ulepszone terminale głośnikowe o niskiej stratności, które na oko wyglądają tak samo 😀 Jesteśmy w klubie Bowersa więc wypada pisać dobrze albo wcale. Bardzo ładne monitory 😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, soberowy napisał: Bardzo ładne Ożeż Ty, dopiero zobaczyłem stopkę. Gratki! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts