tomek4446 Napisano wczoraj o 06:47 Napisano wczoraj o 06:47 16 minut temu, MMarek napisał: Te są nie do pobicia. Cena za parę nowych tylko 4178 zł. To były pierwsze kolumny jakie słuchałem na moim pierwszym w życiu odsłuchu w Salonie Audio Zacząłem więc moją przygodę z dźwiękiem , z wysoko postawioną poprzeczką A , Marek , za 4178 zł za parę , biorę w ciemno dwie pary. No tak na wszelki wypadek jak by się jedna zepsuła Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 07:09 Autor Napisano wczoraj o 07:09 18 minut temu, tomek4446 napisał: Marek , za 4178 zł za parę , biorę w ciemno dwie pary. No tak na wszelki wypadek jak by się jedna zepsuła Zasuwaj w te pędy na Aliexpress, bo wykupią Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 07:10 Napisano wczoraj o 07:10 Za te 4k to one chyba z Temu sa, takie stolik😁 Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 07:15 Napisano wczoraj o 07:15 Oryginały 100 razy droższe niestety. 31 minut temu, tomek4446 napisał: To były pierwsze kolumny jakie słuchałem na moim pierwszym w życiu odsłuchu w Salonie Audio Pojechałeś do salonu w Shenzhen? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 07:35 Napisano wczoraj o 07:35 24 minuty temu, MMarek napisał: Zasuwaj w te pędy na Aliexpress, bo wykupią Aaaa , nie załapałem Teraz wszystko jasne. Jak z Ali to na wszelki wypadek wezmę cztery pary Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 08:45 Autor Napisano wczoraj o 08:45 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Aaaa , nie załapałem Teraz wszystko jasne. Jak z Ali to na wszelki wypadek wezmę cztery pary Będziesz miał na drogie prezenty dla rodzinki Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, MMarek napisał: Będziesz miał na drogie prezenty dla rodzinki Jakie prezenty ? Chodzi o to bym miał na czym słuchać choćby rok. Jedna para na kwartał , może wytrzyma Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, MMarek napisał: Te są nie do pobicia. Cena za parę nowych tylko 4178 zł. Obawiam się że ten ślimak to taki tylko kształt obudowy, a w środku jedna komora zamiast ślimaka 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, majkel74 napisał: Obawiam się że ten ślimak to taki tylko kształt obudowy, a w środku jedna komora zamiast ślimaka 😁 I tak, i nie. Edytowano 19 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Nie no nie poszli na łatwiznę trzeba im oddać. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, majkel74 napisał: Nie no nie poszli na łatwiznę trzeba im oddać. Z tym, że to jest oryginał. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu To że w prawdziwym ślimaku jest ślimak to nie było wątpliwości. Odpisz, cytując
Recommended Posts