Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 12:00 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:00 No ciekawe, ciekawe.... jak to wszystko się potoczy w najbliższych miesiącach. Kogo wybierze społeczeństwo 🤔. Wybór ów, pokaże czarno na białym, jakich mamy obywateli. Spokojnie patrząc na to wszystko z "dalszego rzędu" 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 12:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:29 A co , do tej pory nie widać jaki mamy przekrój? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 12:31 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:31 Nie ważne "co teraz", ważne co "w przyszłości". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 12:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:55 54 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: No ciekawe, ciekawe.... jak to wszystko się potoczy w najbliższych miesiącach. Kogo wybierze społeczeństwo 🤔. Wybór ów, pokaże czarno na białym, jakich mamy obywateli. Spokojnie patrząc na to wszystko z "dalszego rzędu" 😇 23 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Nie ważne "co teraz", ważne co "w przyszłości". Ja piszę o nadchodzących wyborach. Zamiast się na "Tym" skupić, to skupiacie się na "odgadnięciu" kto czyją wspiera "frakcje"! Nic się w tej Polsce jednak nie zmieni! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 14:05 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:05 No to jaki masz pomysł Kolego , Moro na Polskę ? Średnio mnie interesuje z jakiej "frakcji " jesteś , to odnośnie Twoich insynuacji. Ja wiem czego bym oczekiwał od przyszłości Polski , moje oczekiwania się od lat nie zmieniają. Niestety , za dużo się nie poprawiło. Miro, a Ty głosujesz na obczyźnie ? Czy jesteś tylko obserwatorem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 15:49 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:49 1 godzinę temu, Dedal napisał: Miro, a Ty głosujesz na obczyźnie ? Czy jesteś tylko obserwatorem? Jeśli miałbym głosować, to bez problemu nawet w Polsce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 16:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:27 Czyli ,wpadłeś pogadać o naszej sytuacji w kraju 🤪 Brawo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 17:31 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:31 Raczej "zaznaczyć" swoją obecność. Od dawna omijam takie tematy, czy te "gwiazdkowe". Ale przed wyborami zamierzam poobserwować "co z tą Polską" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Wtorek o 17:39 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:39 14 godzin temu, pairtick napisał: Obawiam się, że w tych wyborach, problemem będzie druga tura. Prawactwo zagłosuje na alfonsa, a gówniarstwo tradycyjnie nie poprze Trzaskowskiego. Nie wdaję się w ocenę kandydatów/ek ,bo wybór raczej mizerny . Natomiast chciałem oprotestować powszechnie powielane mity !😀Żadne prawactwo nie zagłosuje na alfonsa,gdyż PiS nigdy nie był i nie będzie prawicowy. To hardcorowa socjalna i gospodarcza komuna doprawiona solidną dawką mentalności korupcyjnego bantustanu i popularnej wśród seniorów kruchty. Z kolei PO błędnie jest nazywane partią liberalną- kiedyś pracowałem dla pewnego prywaciarza "od zawsze",był zwolennikiem PO,jesteśmy w trasie ,lużna rozmowa o polityce,on twierdzi ,że to liberałowie/to było za pierwszego Tuska/,pytam: dobra prezes! Minęło półtora roku od wyborów,niech pan wymieni JEDNĄ rzecz,ale taką odczuwalnie konkretną ,którą ten rząd zrobił dla pana jako przedsiębiorcy?...nie zapomnę chyba do końca życia tej długiej ciszy ,która zapadła ,gdy prezes myślał😀 Na koniec powiedział-nic. A ja-o tym właśnie mówię!😀. Ta obopólna zabawa w prawicę i liberałów trwa już od lat a ludziska uparcie nie dostrzegają ,że to fejk. Szkoda,bo jest w państwie parę ważniejszych rzeczy do zrobienia. Dla jasności,prezes był prywaciarzem,od "zawsze",a zwolennikiem PO od pewnego momentu😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 17:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:56 23 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Ale przed wyborami zamierzam poobserwować "co z tą Polską" Gazety poczytaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 18:05 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:05 Co proponujesz? 🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 18:58 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:58 Komsomolskaja Prawda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Wtorek o 19:37 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:37 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: 😀 Żadne prawactwo nie zagłosuje na alfonsa,gdyż PiS nigdy nie był i nie będzie prawicowy. To hardcorowa socjalna i gospodarcza komuna doprawiona solidną dawką mentalności korupcyjnego bantustanu i popularnej wśród seniorów kruchty. 😀 😀 Jeżeli do drugiej tury przejdzie Alfons i Trzask, to na kogo zagłosują zwolennicy Memtzena? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Wtorek o 20:07 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:07 9 minut temu, pairtick napisał: Jeżeli do drugiej tury przejdzie Alfons i Trzask, to na kogo zagłosują zwolennicy Memtzena? Sam jestem ciekawy😀. Od miesięcy nie śledzę ,co się dzieje w Konfie. Te wszystkie afery z usuwaniem Korwina,wcześniej lipne prawybory,by pozbyć się Dziambora pokazały,że Mentzen to kolejny z długiej listy partyjnych macherów ,łasych na stanowiska i przywileje władzy,żaden tam wolnościowiec. Ci zorientowani bardziej kościołowo-patriotycznie pewnie walną w Alfonsa,rozsądniejsi będą mieli dylemat . Na szczęście partyjni liderzy JESZCZE nie mogą narzucić wyborcom partyjnej dyscypliny😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 20:36 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:36 1 godzinę temu, Dedal napisał: Komsomolskaja Prawda Ok. Nie wnikam, czytajcie co lubicie. 🤐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 21:04 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:04 (edytowany) No wiec ,myślę że nic ciekawego na forum się nie dowiesz, wróć, pomieszkaj, wyrób sobie zdanie 🤷♀️ Edytowano Wtorek o 21:05 przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 21:41 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:41 Nie skorzystam z rady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Wtorek o 22:46 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:46 (edytowany) 2 godziny temu, Nowy75 napisał: Sam jestem ciekawy😀. Od miesięcy nie śledzę ,co się dzieje w Konfie. Te wszystkie afery z usuwaniem Korwina,wcześniej lipne prawybory,by pozbyć się Dziambora pokazały,że Mentzen to kolejny z długiej listy partyjnych macherów ,łasych na stanowiska i przywileje władzy,żaden tam wolnościowiec. Ci zorientowani bardziej kościołowo-patriotycznie pewnie walną w Alfonsa,rozsądniejsi będą mieli dylemat . 😀 Ruscy najpierw wypromowali PiS Smoleńskiem, a teraz pompują Konfę. 1 godzinę temu, Dedal napisał: No wiec ,myślę że nic ciekawego na forum się nie dowiesz, wróć, pomieszkaj, wyrób sobie zdanie 🤷♀️ 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Nie skorzystam z rady Z zewnątrz więcej widać. ----------- Kuźwa, oni już kompletnie odfrunęli. „zdegenerowane elity europejskie” - oni na starych sowieckich skryptach jadą. Edytowano Wtorek o 22:54 przez pairtick 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Środa o 05:31 Udostępnij Napisano Środa o 05:31 6 godzin temu, pairtick napisał: Z zewnątrz więcej widać. ----------- Możliwe. Ale.mniej dokładnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano Środa o 05:43 Udostępnij Napisano Środa o 05:43 Niestety ze skrajności w skrajność. Uciekaliśmy od zamordystycznego PISu weszliśmy w PO które kontynuuje i wynosi politykę PiSu na wyżyny. Może i nie jestem patriotą, a może właśnie jestem ale nie ma tu na kogo głosować. Mentzen Konfederacja wiele mądrego mówią, ale niestety to taki wilk w owczej skórze i też coś mi się zdaje że przejęciu korytka tylko ono będzie ich zajmować. Ale tak patrząc jednak z dystansu czy to ważne kto wygra? Ktoś jeszcze wierzy że sami stanowimy w tym kraju o czymkolwiek? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Środa o 06:00 Udostępnij Napisano Środa o 06:00 Napisz jeszcze, olać wybory 👏👏👏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano Środa o 06:36 Udostępnij Napisano Środa o 06:36 Ale dobrze napisał. Tak to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano Środa o 07:38 Udostępnij Napisano Środa o 07:38 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Uciekaliśmy od zamordystycznego PISu weszliśmy w PO które kontynuuje i wynosi politykę PiSu na wyżyny. Głównie jeśli chodzi o walkę z opozycją. Poza tym, większość problemów bierze się z chaosu koalicyjnego, braku kadry i "przespania" tych 8 lat (kiedy powinni byli budować program gospodarczy, zamiast upajać się hasłami). Mimo tego - mnie jakoś teraz żyje się lepiej. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Środa o 07:46 Udostępnij Napisano Środa o 07:46 2 godziny temu, Wing0 napisał: Ale tak patrząc jednak z dystansu czy to ważne kto wygra? Ktoś jeszcze wierzy że sami stanowimy w tym kraju o czymkolwiek? Nadzieja umiera ostatnia. 16 minut temu, Rafał S napisał: mnie jakoś teraz żyje się lepiej. Ważne by Naszym/Waszym dzieciom żyło się lepiej za 20lat. By nie rozważały wyjazdu z ojczyzny, jak inni, 20 lat temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Środa o 08:09 Udostępnij Napisano Środa o 08:09 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Ale dobrze napisał. Tak to wygląda. Co napisał? Że nie wierzy że od nas coś zależy? Ja już widziałem 5-tki Mentzena i na spotkaniach wypowiedzi , o żonie jako dobytku mężczyzny i podziękuję. Przy odrobinie chęci, to u każdego znajdziemy coś dla siebie , ale z realizacją to sami wiemy jak jest . Czy pis I konfederacjq są partiami prounijnymi ? Nie. Chcecie cła, zamknięte granicę i rubla w kieszeni proszę bardzo . Normalne jest ze sporo rzeczy nie pasuje nam ,jako Polakom narzuconym przez Unię. Ale do cholery ,jesteśmy członkiem i mamy swój głos, wszystko jest do dogadania ale trzeba rozmawiać a nie pokłócić się że wszystkimi dookoła i mówić że unia zła. 🤷♀️ Pzdr i dobrego dzionka 🖐 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts