AudioTube Napisano Czwartek o 11:32 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:32 Piotrek Bocianek słucha, słyszy i stosownie odpowiada na potrzeby klientów. Ja zadowolony. Trzy lata działa. Bezawaryjnie. Tanich Lamp cała szuflada. Minus, lampki nie świecą. Takie i podobne brzmią fenomenalnie na moich słuchawkach. A niech się kolumny schowają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Czwartek o 13:43 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:43 2 godziny temu, AudioTube napisał: U mnie subbas ten do 50-60Hz na słuchawkach dostaje łomot vs „pokojowy”. Przejrzystość, dynamika, drive ale przede wszystkim „energia” jaką ze sobą niesie w pokoju/z pokojem są daleko przyjemniejsze u jako całość o kilka długości przed planarami. Zamkniętych słuchawek już nawet nie dotykam, brrr coś okropnego jeśli chodzi o subbas. Pisząc to w taki a nie inny sposób, mogę się tylko domyślać jak bardzo wysoki poziom w takim razie musi oferować Twoj system stacjonarny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Czwartek o 14:07 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:07 Słyszę różnice między graniem u mnie a np u sąsiada za płotem. Ja nie rozbieram wrażeń słuchowych nad pod/pasma czy oktawy. Ale daję głowę, że różnice o których nadmieniam swoje źródło mają w dwóch „miejscach” Po pierwsze pogłos. Zapewne inny. Nie mierzyłem, ale inny aniżeli u mnie. Po drugie klarowność, przejrzystość, zróżnicowanie, separacja w subbas paśmie. Jeśli tam jest inaczej aniżeli u mnie, to ja to „słyszę”. Sąsiad u siebie zadowolony. Ja u siebie także. Ktoś coś z tego rozumie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano wczoraj o 15:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:48 (edytowany) Dnia 19.11.2024 o 21:48, Profi napisał: O-Zone Percussion Group "Jazz Variants" z albumu 'La Bamba' Niemniej kawałek "(i`ts just) Talk" jest równie dobry choć za drzwi nie wypycha Edytowano wczoraj o 15:53 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 18:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:32 Dnia 19.11.2024 o 17:25, DiBatonio napisał: do takich zabaw wystarczy Spectroid I co to mówi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 19:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:04 Najniższa wartość jaką zaobserwowałem 47Hz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 19:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:53 @AudioTubewyrzucisz wykres do porównania z Terrorist Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu @rajdek jaki to app na iOS? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Spectroid Ja używam na androidzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Jeszcze raz numer Henrika Someone Like Me na programie Sound Spectrum Analyzer. Jest jakieś uzasadnienie do korzystania z tego typu programów ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ktoś używa iPhone’a? Zechciałby pomóc? Albo jakieś zabawkowe appki albo w kosmicznym cenach widzę. Cała płyta dla mnie świetna. Ten kawałek z niskim zejściem. Klasyka. Co tu dużo pisać. Kilka utworów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ile „schodzi” …pompa ciepła na poddaszu😁 Tylko taki programik znalazłem na iPhone’a. Wieczorem włączę numer z subbasem w salonie i tą apką „zmierzę” 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu @AudioTubemoże prościej będzie jak ktoś użyczy urządzenie z androidem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu No tak z androidem zatem znaleźć. Czyli inny aniżeli iPhone. Tymczasem wklejam numer od którego powinniśmy zacząć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu To mówicie panowie, że tak? 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @pairtickciekawie wygląda to spektrum, jakie kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts