kaczadupa Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Byłem przekonany, że tylko Top HiFi, Q21 i S4Home nagrywa filmy i wrzuca YT a tu proszę, jest też Koris Poznań Jest w czym wybierać. Uprzejmie proszę przygotować dla mnie wszystkie te paczuszki na wtorek za tydzień Które z nich mają najbardziej zróżnicowany i dynamiczny bas? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu To się chłopaki napracowali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Kraft napisał: To się chłopaki napracowali. A ja, za Twoją rekomendacją, wziąłem Bowersa. Uduszę jak mi nie zagra Ps. Żartowałem Jarek, czasem nie zgłaszaj mnie na policję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Facet przykłada się, robi ciekawe porównania. Dobrze nagrane, osobiście lubię go oglądać. Od 10 lat produkuje swoje kolumny, ostatnio chciał do sprzedaży wprowadzić swój opamp. Nie wiedziałem, że jest z Polski 😂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts