Skocz do zawartości

Hifiman ef400- ktoś coś,

Recommended Posts

Dnia 25.12.2024 o 16:09, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Możesz zawsze położyć się. Nie będziesz ich wtedy czuł. A na leżąco większe odprężenie, haha.

Możemy Ci je pożyczyć na kilka dni, to sam wtedy ocenisz "w realu". 

Teraz dopiero zauwazylem, ze zaproponowaliscie wypozyczenie LCD2. Wypada podziekowac za to. Troche pozno, ale chyba mi pamiec, albo oczy siadaja. Albo i to i to 🤔 Dziekuje za propozycje.

Bylem jednak na poczatku stycznia w Delft, w salonie. Celem byly Hifimany - HE1000 v2 stealth i nowa Arya. Wyjechalem jednak z LCD. Juz za sam wyglad mozna je przytulic. Jakos z ta waga nie jest tak tak zle, jak myslalem ze bedzie. Lezec nie moge, bo zasne i nie bede umial w nocy spac 🤣

Dnia 3.02.2025 o 19:21, Artur Brol napisał:

Teraz dopiero zauwazylem, ze zaproponowaliscie wypozyczenie LCD2. Wypada podziekowac za to. Troche pozno, ale chyba mi pamiec, albo oczy siadaja. Albo i to i to 🤔 Dziekuje za propozycje.

Bylem jednak na poczatku stycznia w Delft, w salonie. Celem byly Hifimany - HE1000 v2 stealth i nowa Arya. Wyjechalem jednak z LCD. Juz za sam wyglad mozna je przytulic. Jakos z ta waga nie jest tak tak zle, jak myslalem ze bedzie. Lezec nie moge, bo zasne i nie bede umial w nocy spac 🤣

Bardzo proszę :)

Fajnie, miłego słuchania!

A u mnie sobie leżą i czekają na chętnego LCD3 z pałąkiem z włókna węglowego i dodatkowo nowe nauszniki ( skóra) oraz kabelek zbalansowany 3mb Audeos Hybrid 8S XLR.

Po co ganiać po salonach. Telefon (przelew) do przyjaciela i wysyłam za połowę ceny nowych. 😀 Oczywiście z walizeczką i oryginalnym pałąkiem i kablem !!!

5 godzin temu, DiBatonio napisał:

@mariol

Poczekaj może ze 2 mies.tak w okolicach maja, a może czerwca znajdzie się chętny. 

🙂

Jeszcze nigdzie ich nie ogłaszałem do sprzedaży. Wspominałem jedynie tutaj, może ktoś z forumowiczów potrzebuje to odstąpię. U mnie w szufladzie dobrze się mają, jeść nie proszą, nie krzyczą, a  kiedyś może je przeproszę i poproszę o współpracę.😉