Artur Brol Napisano 3 lutego Udostępnij Napisano 3 lutego Dnia 25.12.2024 o 16:09, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Możesz zawsze położyć się. Nie będziesz ich wtedy czuł. A na leżąco większe odprężenie, haha. Możemy Ci je pożyczyć na kilka dni, to sam wtedy ocenisz "w realu". Teraz dopiero zauwazylem, ze zaproponowaliscie wypozyczenie LCD2. Wypada podziekowac za to. Troche pozno, ale chyba mi pamiec, albo oczy siadaja. Albo i to i to 🤔 Dziekuje za propozycje. Bylem jednak na poczatku stycznia w Delft, w salonie. Celem byly Hifimany - HE1000 v2 stealth i nowa Arya. Wyjechalem jednak z LCD. Juz za sam wyglad mozna je przytulic. Jakos z ta waga nie jest tak tak zle, jak myslalem ze bedzie. Lezec nie moge, bo zasne i nie bede umial w nocy spac 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 lutego Udostępnij Napisano 3 lutego Miłego słuchania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Dnia 3.02.2025 o 19:21, Artur Brol napisał: Teraz dopiero zauwazylem, ze zaproponowaliscie wypozyczenie LCD2. Wypada podziekowac za to. Troche pozno, ale chyba mi pamiec, albo oczy siadaja. Albo i to i to 🤔 Dziekuje za propozycje. Bylem jednak na poczatku stycznia w Delft, w salonie. Celem byly Hifimany - HE1000 v2 stealth i nowa Arya. Wyjechalem jednak z LCD. Juz za sam wyglad mozna je przytulic. Jakos z ta waga nie jest tak tak zle, jak myslalem ze bedzie. Lezec nie moge, bo zasne i nie bede umial w nocy spac 🤣 Bardzo proszę Fajnie, miłego słuchania! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Dzieki 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Ach te internety, nic w nich nie ginie. Tak tylko rozmyślam....🤔 Podziwiam.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariol Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego A u mnie sobie leżą i czekają na chętnego LCD3 z pałąkiem z włókna węglowego i dodatkowo nowe nauszniki ( skóra) oraz kabelek zbalansowany 3mb Audeos Hybrid 8S XLR. Po co ganiać po salonach. Telefon (przelew) do przyjaciela i wysyłam za połowę ceny nowych. 😀 Oczywiście z walizeczką i oryginalnym pałąkiem i kablem !!! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego @mariol Poczekaj może ze 2 mies.tak w okolicach maja, a może czerwca znajdzie się chętny. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariol Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego 5 godzin temu, DiBatonio napisał: @mariol Poczekaj może ze 2 mies.tak w okolicach maja, a może czerwca znajdzie się chętny. 🙂 Jeszcze nigdzie ich nie ogłaszałem do sprzedaży. Wspominałem jedynie tutaj, może ktoś z forumowiczów potrzebuje to odstąpię. U mnie w szufladzie dobrze się mają, jeść nie proszą, nie krzyczą, a kiedyś może je przeproszę i poproszę o współpracę.😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Wtorek o 21:05 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 21:05 No i jest kabelek do komfortowego słuchania z kanapy 🙃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 17 godzin temu, Dedal napisał: No i jest kabelek do komfortowego słuchania z kanapy 🙃 a taki ładny kabelek to skąd kolega wytrzasnal, i czy jest z Jackiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) Wziąłem z xlr 3m, na Alli zamówiłem. Do wyboru do koloru., jeśli chodzi o wtyki. https://a.aliexpress.com/_EIJ0M3q Edytowano 22 godziny temu przez Dedal 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ja tam w ta chinszczyzne juz nie wierze... Mam podobny... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) No i? Pytalem ? A w komplecie do sluchawek to pewnie amerykański był. Edytowano 21 godzin temu przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 56 minut temu, Bahzell napisał: a taki ładny kabelek to skąd kolega wytrzasnal, i czy jest z Jackiem? Nie. Z Markiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 14 godzin temu, Dedal napisał: Wziąłem z xlr 3m, na Alli zamówiłem. Do wyboru do koloru., jeśli chodzi o wtyki. https://a.aliexpress.com/_EIJ0M3q podziękował, w moich starych he 400 już będzie trzeci komplet tych kabli,plus w końcu trzeba pady wymienic 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu A coś nie tak z poprzednimi przewodami? Ja zaczynam że tak powiem ,etap sluchawek , dlatego nie miałem skrupułów zeby zamowic przewód z Chin, tym bardziej jak wzmak jest chińskiej produkcji i slychawki również. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Dedal napisał: A coś nie tak z poprzednimi przewodami? Ja zaczynam że tak powiem ,etap sluchawek , dlatego nie miałem skrupułów zeby zamowic przewód z Chin, tym bardziej jak wzmak jest chińskiej produkcji i slychawki również. Pzdr oryginalne się wzięły i pourywały, później miałem robione przez kumpla i w czasie przeprowadzki zgubiłem, ostatnie kupiłem w zaprzyjaźnionym sklepie z różnymi elektronicznymi badziewiami ale jeden z moich kotów uznał je za swoje archnemezis i kabelek nie miał szans oryginalne przeżyły jakieś 3 lata Edytowano 7 godzin temu przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu U mnie przwazyl aspekt , wygody . Te 3 m to na styk by sobie na kanapie posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts