Heathcliff Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu Wrażenia zgrubnie pokrywają się z opiniami/ocenami. A że nie mam gdzie posłuchać na żywo to co mam zrobić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Jak nie ma gdzie w Krakowie to w Oświęcimiu masz bywający tu na forum S4home, do tego kilka opcji w Katowicach te trochę kilometrów warto podjechać. Nie sugeruj się tym co słyszysz na YT faktycznie słyszysz swoje głośniki/słuchawki odtwarzające dźwięk zarejestrowany nie wiadomo jakim sprzętem i w jakich warunkach. Gdyby to jeszcze było w tych samych warunkach i tym samym urządzeniem zarejestrowane to jakieś różnice można wyłapać, ale i tak nie słyszysz rzeczywistości. Lepiej pojechać do salonu chociażby w innej okolicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, Heathcliff napisał: Wrażenia zgrubnie pokrywają się z opiniami/ocenami. A że nie mam gdzie posłuchać na żywo to co mam zrobić? W razie czego zapraszam do nas Chwilę się jedzie z Krakowa, ale może będzie warto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts