tomek4446 Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia Sprzedam kolumny B&W 686 S2. Cena 1200 zł. Odbiór osobisty w Łodzi. Tel. 794585845 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia Sprzedane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia (edytowany) @tomek4446 Kable kierunkowe podłączyłeś odwrotnie😋. Dlatego znam powód sprzedaży. No , jak mogłeś. Stary audiofil. Edytowano 30 stycznia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 4 minuty temu, Rega napisał: Kable kierunkowe podłączyłeś odwrotnie Wieeem. I mam tak nadal w QLN-ach. Powód ? W tym kierunku wyższy bas jest klarowny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia (edytowany) @tomek4446 - aaaa, to w takim razie ok. Jednak coś jest na rzeczy w tej kierunkowości🙂 Edytowano 30 stycznia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 23 minuty temu, Rega napisał: Jednak coś jest na rzeczy w tej kierunkowości Jasne , że jest. To były strzałki do mojego portfela Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia @tomek4446Nie narzekaj - przecież idziemy do lasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano 30 stycznia Udostępnij Napisano 30 stycznia Również kusiło mnie, kilka godzin temu, żeby o tej kierunkowości napisać, ale co jak tam będę się wychylać? 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 31 stycznia Udostępnij Napisano 31 stycznia 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Wieeem. I mam tak nadal w QLN-ach. Powód ? W tym kierunku wyższy bas jest klarowny A gdybyś chciał więcej przestrzeni, to też da się zrobić 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 1 godzinę temu, pairtick napisał: A gdybyś chciał więcej przestrzeni, to też da się zrobić A myślisz , że tak już nie miałem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 31 stycznia Udostępnij Napisano 31 stycznia 3 godziny temu, pairtick napisał: A gdybyś chciał więcej przestrzeni, to też da się zrobić 😉 Wyjaśnij, proszę, o co chodzi, bom już w latach posunięty i niedowidzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 43 minuty temu, Rafał S napisał: Wyjaśnij, proszę, o co chodzi, bom już w latach posunięty i niedowidzę. To może ja wyjaśnię. Rafał , np. gaśnica ? Kojarzysz kolor ? No , to taki sam jest na oznaczeniach tych kabelków z lewej na poszczególnych kanałach. Przejdźmy dalej , uprzedzam , będzie trudniej ! Jakim symbolem oznaczamy funkcję dodawania ? A teraz najtrudniejsze. Spójrz na lewy kanał i zsumuj te dwie informację , czyli kolor oraz znak. Sorry , bez urazy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 31 stycznia Udostępnij Napisano 31 stycznia 8 minut temu, tomek4446 napisał: bez urazy. None taken. OK, a swoją drogą, to dość dziwne, że oba plusy są na zewnątrz, a oba minusy - w środku. Intuicyjnie jest podłączać naprzemiennie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego (edytowany) 19 godzin temu, Rafał S napisał: None taken. OK, a swoją drogą, to dość dziwne, że oba plusy są na zewnątrz, a oba minusy - w środku. Intuicyjnie jest podłączać naprzemiennie. Ralał. To zdjęcie wzmacniacza jednego z barwniejszych użytkowników forum audiostereo. Rozwiązanie zagadki jest proste. Kolumny są podłączone w przeciwfazie. Co ciekawe, po nabyciu owego wzmacniacza, jego właściciel pisał na forum poezje na temat jego brzmienie. Ciekawe czy słuchając go, kolumny były podłączone tak jak na zdjęciu. Pozdrawiam Edytowano 1 lutego przez KrólKiczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego (edytowany) 5 godzin temu, KrólKiczu napisał: Kolumny są podłączone w przeciwfazie. Tak, tyle to już zrozumiałem po wpisie Tomka. 5 godzin temu, KrólKiczu napisał: To zdjęcie wzmacniacza jednego z barwniejszych użytkowników forum audiostereo. Niestety, nie wiem, o kogo chodzi. Zaglądam tam zbyt rzadko - tylko w poszukiwaniu informacji o konkretnych produktach. Kiedyś nawet założyłem konto, ale jakoś nie przemogłem się, żeby wykonać następny krok. Po napisie z tyłu widzę, że to A-klasowy Sugden, czy nie ten sam, którego ma @marcinmarcin? Edytowano 1 lutego przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego 25 minut temu, Rafał S napisał: Po napisie z tyłu widzę, że to A-klasowy Sugden, czy nie ten sam, którego ma @marcinmarcin? Zdaje się, że ten sam. Wzmacniacz należy do niejakiego Ill Dottore. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego Dnia 31.01.2025 o 12:32, Rafał S napisał: Intuicyjnie jest podłączać naprzemiennie. Ludzie ! Ja chciałem tylko paczki sprzedać ! Ale jak już się temat rozwinął ........ Ja też nie mam lekko. Moje pre ma gniazda jak w sprzęcie pro i muszę o tym pamiętać przy wpinaniu kabli 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts