tomek4446 Napisano 4 stycznia Napisano 4 stycznia Sprzedam kolumny B&W 686 S2. Cena 1200 zł. Odbiór osobisty w Łodzi. Tel. 794585845 Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 stycznia Napisano 30 stycznia (edytowany) @tomek4446 Kable kierunkowe podłączyłeś odwrotnie😋. Dlatego znam powód sprzedaży. No , jak mogłeś. Stary audiofil. Edytowano 30 stycznia przez Rega Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 30 stycznia Autor Napisano 30 stycznia 4 minuty temu, Rega napisał: Kable kierunkowe podłączyłeś odwrotnie Wieeem. I mam tak nadal w QLN-ach. Powód ? W tym kierunku wyższy bas jest klarowny Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 stycznia Napisano 30 stycznia (edytowany) @tomek4446 - aaaa, to w takim razie ok. Jednak coś jest na rzeczy w tej kierunkowości🙂 Edytowano 30 stycznia przez Rega Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 30 stycznia Autor Napisano 30 stycznia 23 minuty temu, Rega napisał: Jednak coś jest na rzeczy w tej kierunkowości Jasne , że jest. To były strzałki do mojego portfela Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 stycznia Napisano 30 stycznia @tomek4446Nie narzekaj - przecież idziemy do lasu. Odpisz, cytując
karolkos Napisano 30 stycznia Napisano 30 stycznia Również kusiło mnie, kilka godzin temu, żeby o tej kierunkowości napisać, ale co jak tam będę się wychylać? 🙂 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Wieeem. I mam tak nadal w QLN-ach. Powód ? W tym kierunku wyższy bas jest klarowny A gdybyś chciał więcej przestrzeni, to też da się zrobić 😉 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 31 stycznia Autor Napisano 31 stycznia 1 godzinę temu, pairtick napisał: A gdybyś chciał więcej przestrzeni, to też da się zrobić A myślisz , że tak już nie miałem ? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 3 godziny temu, pairtick napisał: A gdybyś chciał więcej przestrzeni, to też da się zrobić 😉 Wyjaśnij, proszę, o co chodzi, bom już w latach posunięty i niedowidzę. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 31 stycznia Autor Napisano 31 stycznia 43 minuty temu, Rafał S napisał: Wyjaśnij, proszę, o co chodzi, bom już w latach posunięty i niedowidzę. To może ja wyjaśnię. Rafał , np. gaśnica ? Kojarzysz kolor ? No , to taki sam jest na oznaczeniach tych kabelków z lewej na poszczególnych kanałach. Przejdźmy dalej , uprzedzam , będzie trudniej ! Jakim symbolem oznaczamy funkcję dodawania ? A teraz najtrudniejsze. Spójrz na lewy kanał i zsumuj te dwie informację , czyli kolor oraz znak. Sorry , bez urazy. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 8 minut temu, tomek4446 napisał: bez urazy. None taken. OK, a swoją drogą, to dość dziwne, że oba plusy są na zewnątrz, a oba minusy - w środku. Intuicyjnie jest podłączać naprzemiennie. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego (edytowany) 19 godzin temu, Rafał S napisał: None taken. OK, a swoją drogą, to dość dziwne, że oba plusy są na zewnątrz, a oba minusy - w środku. Intuicyjnie jest podłączać naprzemiennie. Ralał. To zdjęcie wzmacniacza jednego z barwniejszych użytkowników forum audiostereo. Rozwiązanie zagadki jest proste. Kolumny są podłączone w przeciwfazie. Co ciekawe, po nabyciu owego wzmacniacza, jego właściciel pisał na forum poezje na temat jego brzmienie. Ciekawe czy słuchając go, kolumny były podłączone tak jak na zdjęciu. Pozdrawiam Edytowano 1 lutego przez KrólKiczu Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego (edytowany) 5 godzin temu, KrólKiczu napisał: Kolumny są podłączone w przeciwfazie. Tak, tyle to już zrozumiałem po wpisie Tomka. 5 godzin temu, KrólKiczu napisał: To zdjęcie wzmacniacza jednego z barwniejszych użytkowników forum audiostereo. Niestety, nie wiem, o kogo chodzi. Zaglądam tam zbyt rzadko - tylko w poszukiwaniu informacji o konkretnych produktach. Kiedyś nawet założyłem konto, ale jakoś nie przemogłem się, żeby wykonać następny krok. Po napisie z tyłu widzę, że to A-klasowy Sugden, czy nie ten sam, którego ma @marcinmarcin? Edytowano 1 lutego przez Rafał S Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 25 minut temu, Rafał S napisał: Po napisie z tyłu widzę, że to A-klasowy Sugden, czy nie ten sam, którego ma @marcinmarcin? Zdaje się, że ten sam. Wzmacniacz należy do niejakiego Ill Dottore. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 lutego Autor Napisano 1 lutego Dnia 31.01.2025 o 12:32, Rafał S napisał: Intuicyjnie jest podłączać naprzemiennie. Ludzie ! Ja chciałem tylko paczki sprzedać ! Ale jak już się temat rozwinął ........ Ja też nie mam lekko. Moje pre ma gniazda jak w sprzęcie pro i muszę o tym pamiętać przy wpinaniu kabli 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts