Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Były już audiofilskie orgietki a teraz będą audiofilskie ustawki. Hehe ja sie boję kurde karate juz z 20 lat nie ćwiczę Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: Hehe ja sie boję kurde karate juz z 20 lat nie ćwiczę Najman daje radę to Ty sobie nie poradzisz? 1 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Wing0 napisał: czemu nie słuchasz muzyki z głośników z TV? Nigdy nie twierdziłem ,że jestem normalny😁, ale naprawdę podchodzę do tego z coraz większym dystansem😉 3 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Najman daje radę to Ty sobie nie poradzisz? Kurcze już nie te lata jeszcze mi spodnie by w kroku strzeliły albo co innego 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Były już audiofilskie orgietki a teraz będą audiofilskie ustawki. Nie. Sportowa potyczka, to nie jest jakaś tam "ustawka", sorry. Zakładając, że Witold nie zdrefi, to pierwsze będzie badanie lekarskie o dopuszczeniu - i tu; aktualne testy krwi, pełna dokumentacja medyczna i aktualnie przyjmowane leki. Następnie, szkolenie z dozwolonych i zabronionych technik. Wszystko to, pod groźbą odpowiedzialności karnej. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pairtick napisał: sorry. Zakładając Panie, my tu se jaja robimy. Właśnie podciągam się na drążku i co pomyślę o audiofilskiej ustawce to spadam z drążka ze śmiechu. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pairtick napisał: Nie. Sportowa potyczka, to nie jest jakaś tam "ustawka", sorry. Zakładając, że Witold nie zdrefi, to pierwsze będzie badanie lekarskie o dopuszczeniu - i tu; aktualne testy krwi, pełna dokumentacja medyczna i aktualnie przyjmowane leki. Następnie, szkolenie z dozwolonych i zabronionych technik. Wszystko to, pod groźbą odpowiedzialności karnej. Ty tak na poważnie 🙈, prima aprilis już 🤣 był Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, misiekx napisał: Ty tak na poważnie 🙈, prima aprilis już 🤣 był I to jaki 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: I to jaki Nie przypominaj, też uwierzyłem😀 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, misiekx napisał: Ty tak na poważnie 🙈, prima aprilis już 🤣 był Misiek, to Witold i jego kolega, nie zdają sobie sprawy ze stawianych wyzwań - ja im to tylko uzmysławiam. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, pairtick napisał: ja im to tylko uzmysławiam Dziękujemy :D. Spróbuj i ty możesz mieć kolege na ustawkę cię nie zaproszę na drugi koniec kontynentu, ale możemy pogadać o twoich problemach ;). Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ależ piękna (przed) świąteczna kupa 🤣 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, marcinmarcin napisał: Ależ piękna (przed) świąteczna kupa 🤣 Ważne że jajka pomalowane :D. Dawaj z nami na ring do Glasgow 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czy chodzi o takie załatwienie sprawy? 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A ja się dziwiłem , że Trampowi odwaliło 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Kraft napisał: Czy chodzi o takie załatwienie sprawy? Możliwy i taki scenariusz. https://www.facebook.com/share/r/1D3u7AH1ct/?mibextid=wwXIfr Odpisz, cytując
Recommended Posts