Robciu Napisano Piątek o 16:34 Autor Napisano Piątek o 16:34 Na ile odczuję różnicę po przejściu z Marantza PM7000N? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 18:03 Napisano Piątek o 18:03 1 godzinę temu, Robciu napisał: Na ile odczuję różnicę po przejściu z Marantza PM7000N? Efektu Wow to raczej nie będzie, bo jako sam wzmacniacz SA30 jest ok ,ale i nic więcej. Za to jeśli masz problemy z akustyką to Dirac może bardzo pomóc. Streaming też lepszy niż z pm 7000n. Sam nie mam problemów z akustyką i wymieniłem SA30 na Qudrala Aurum A9 i tu przeskok jakościowy jest spory, jeśli chodzi o sam wzmak. Swojego ponad rok temu sprzedałem właśnie za 5tys zł, a miał ponad 3,5 roku. Odpisz, cytując
FreddieMercury Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) Cześć. Miałem BS403 przez chwile z PM7000N i dla mnie jakościowym skokiem była zmiana na Hegla H120. Nie ma Tidal connect ale świetnie sprawdzał się jako końcówka roon'a. Moim zdaniem Vela i H120 to świetnie połączenie ze świetną, detaliczną górą i super zróżnicowanym i kontrolowanym basem. Poziom dynamiki i kontroli nad głośnikiem H120 jest nieosiągalny dla PM7000N. Moim zdaniem super poukładany dźwięk z lekko wycofana średnicą. Nie wyobrażam sobie, żeby po PM7000N nie spodobało ci się granie Hegla z tym głośnikiem. Edytowano 11 godzin temu przez FreddieMercury Odpisz, cytując
Recommended Posts