maciek72 Napisano Poniedziałek o 15:27 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:27 Czy jest ktoś z Białegostoku , Warszawy z Epos 14 ? Chętnie porównam z Epiconami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu W Nautilusie w Warszawie jest do odsłuchu Chario Delphinus, może warto porównać. Będziesz zestawiał z Rubicon/Rubikore ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, rajdek napisał: Chario Delphinus Fajne monitory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu A mi się nie podobały 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0M Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Powiem Wam szczerze Panowie, że ulga, którą odczuwam w związku z brakiem chęci zmian to najlepsze uczucie jakiegoś doświadczyłem od lat. To ciągłe napięcie związane z brakiem dopasowania do "swojego" dźwięku i pewnych oczekiwań jest strasznie męczące psychicznie. Aktualnie uzupełniam audiotekę i chłonę muzykę jak nigdy wcześniej. Każdemu życzę takiego stanu ducha 😀 PS - jeszcze raz, dla wszystkich - odsłuchy są NAJWAŻNIEJSZE! Nigdy nie kupujcie sprzętu w ciemno. Ja popełniłem ten błąd dwukrotnie i zawsze z czasem dopadały mnie myśli, że to jednak nie to, czego oczekiwałem. Wystarczyło ruszyć tyłek, pojeździć i jest sukces. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu @Bo0M długo masz obecny set ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0M Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Równy miesiąc można rzec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Bo0M napisał: Równy miesiąc można rzec Dopiero miesiąc miodowy Będzie tylko lepiej, jak strzeli 200h odsłuchu. Mam takie samo poczucie, chłonę muzykę z pełnym zadowoleniem i przez chwilę nie myślałem nad zmianą. Nirwana osiągnięta. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Pytanie tylko , ile razy był już ten stan i jak długo trwał ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts