Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 945 tematów w tym forum

1. Wybór amplitunera

• 3 odpowiedzi
    • 966 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  2. Wybór nagłośnienia do salonu 1 2

• 35 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  3. pytanie o dac 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 986 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  4. Kino domowe salon 35m2

• 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 850 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  5. Jaki subwoofer do kina?

• 21 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  6. Dolby atmos 1 2

• 36 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 694 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  7. Zestaw do salonu 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  8. Podłączenie zestawu

• 2 odpowiedzi
    • 689 wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 21,7k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Posiadam i mam na to papiery   Bez obaw , zawiasy pozwalają tylko na 90 st. , do wanny jest jeszcze 10 cm. A w ogóle to podziwiam pamięć i inwencję w znajdowaniu materiałów   Nawet nie wiesz jak trudno taki kibel znaleźć. Ten kibel to był dla Urzędu Skarbowego. Wchodzą , patrzą i współczują. Od razu widać , że bida , aż piszczy   Cieszę się , że po napisaniu 10 tys. postów na Forum AUDIO , zapamiętali mnie koledzy z .......łazienki i kibla   Rafał , może to tak. Parafrazując : " klient wykąpany jest mnie awanturujący się "  Ale żeby nie było, to poszedłem radykalnie i mam kibel .....na pilota Był pretekstem do zakupu Luxmana. Przecie nie przystoi mieć droższy kibel od wzmacniacza   
    • Ja bym zakazal produkcji rzeczy totalnie zbednych - np zabawki w sklepach, ktore dostaje sie przy wydaniu takiej a takiej sumy Laduja na smietnisku na koncu i tak Kontrola kazdego z galezi przemyslu, np, nadprodukcja ubran, ktore potem podobno laduja na pustyni Zakaz sprzedazy produktow w opakowaniach, jesli one tych opakowan nie potrzebuja - ogorki w foli, obrane pomarancze czy banany w opakowaniach Zakaz produkcji nowych produktow jesli nie sa do przetworzenia w 100 procentach. Obliczona na lata, zmiana opakowan na bardziej ekologiczne. Powrot moze do szklanych butelek itp. Uzywanie materialow ktore sie same rozkladaja w sprzedazy np, wedlin. Praktycznie wiekszosc smieci w koszu, to sa plastiki 🫣 Sa madrzejsi odemnie, pewnie by cos wymyslili gdyby chcieli.  
    • https://tidal.com/album/120411966?u    
    • Siemanko, potrzebuję pomocy znawców. Mam budżet max. 1000zł. Potrzebuję głośnik a najlepiej kilka w jednym z taką mocą aby mogły mi poruszać kartką papieru albo nawet czymś cięższym. W ogóle się na tym nie znam a jak szukam na necie to dla mnie za dużo. Jeśli chodzi o konstrukcje to najlepiej żeby było płaskie, co możecie mi doradzić? To powinien być partybox czy jakiś subwoofer? Za cholere nie wiem co wybrać i czego szukać
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...