Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 263 tematów w tym forum

1. Zestaw do 3500

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  2. Wybór soundbara

• 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  3. Denon DVD A1

• 16 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  4. Bose Acoustimass 10 Version 5

• 1 odpowiedź
    • 866 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 832 wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 725 wyświetleń
  5. VSX-424 K

• 0 odpowiedzi
    • 733 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 753 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  6. Który Subwoofer

• 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  7. Subwoofer do TV

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 905 wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 767 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 512 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Znając twórczość Maxa Richtera, można powiedzieć, że to cover doskonały. Muzyka brzmi niezwykle spójnie ze stylistyką, którą uprawia jako kompozytor. Niestety cover takiego dzieła, jaki by nie był, zawsze utonie w oceanie kontrowersji i sprzecznych ocen. Mi się słucha tego dość ciężko. No i pojawia się pytanie „po co to wszystko”. Do jego stylistyki bardziej pasowałby cover „Trenu Ofiarom Hiroshimy” Pendereckiego;)
    • Hej! Szukam słuchawek. Od kilkunastu lat używam AKGK518 DJ, ale chciałabym czegoś bez kabla. Odpowiada mi dźwięk jak w K518, repertuar nie zmienił się diametralnie. Muzyki słuchałam kiedyś z SansyClip plus, ale obecnie z telefonu (Pixel 8 pro) Oprócz muzyki chciałabym używać ich też w pracy, dlatego wokółuszne z dobrym ANC to coś ku czemu bym się skłaniała. Jeżeli jest w ogóle wybór, to w beżowej kolorystyce. Coś podobnego do SH Momentum 4, Edifier ES850NB, Creative ZEN Hybrid 2, SH Acccentum itp. Budżet: 500-700 zł max. Myślałam o SH M4 albo B&W px7s2e, ale przekraczają założoną kwotę. Czy w tej konfiguracji i budżecie można znaleźć coś sensownego?    Dzięki za każdą pomoc! : )
    • Bzdury. Co gorsza bzdury lajkowane przez innych forumowiczów. Nie znam Typhon T2. Dzięki życzliwości Premium Sound miałem natomiast w domu przez kilka dni Shunyatę Denali w podobnej cenie. To działa i gdyby było mnie stać, to bym ją sobie kupił.  Shunyata Denali zaliczyła u mnie bezbłędnie "test suszarki", oblany wcześniej przez kilka tańszych modeli listew / kondycjonerów. Oczywiście jest jedno "ale" - żeby zrozumieć, ile takie urządzenie daje, trzeba mieć do czynienia ze znacznymi zakłóceniami z sieci elektrycznej. Kraft - sprawdź coś sam następnym razem, bo nie masz bladego pojęcia, o czym piszesz. Póki co, bredzisz jak potłuczony.
    • Hej Panowie! W ostatnim czasie miałem trzy takie same modele Sansui z serii premium (nie napiszę które bo zaraz to się odbije na cenach) i powiem tak - dwa z nich oddałem niemal całkowitej renowacji i porównałem z tym nietykanym no i..  To jest jakaś masakra! Wiem, że przelut wzmacniacza, zmiana pasty, ustawienie itd działa cuda a w praktyce przywraca w większym lub mniejszym stopniu oryginalne, projektowe warunki pracy tych urządzeń ale w niektórych modelach przewraca to świat do góry nogami. Dlatego jeszcze raz powtórzę - śpiesz ie się kochać Sansui bo nie wiecie co macie 😀😀😀 Przy okazji - wróciłem do SF Sonetto więc infinity Renaissance 80 w czarnym piano są do oddania za fajną kwotę (o ile sonetto weszły mi do szafy tak te nie chcą...) 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...