Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 949 tematów w tym forum

• 26 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  1. Jaki amplituner z tej trójcy?

• 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  2. KD ciezkie warunki

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
  3. Zestaw audio do salonu 20m2

• 7 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Co do małego salonu?

• 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 57 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  5. kolumny do yamaha rx v685

• 6 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  6. Jaki odtwarzacz 4k?

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 841 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 999 wyświetleń
  7. Wharfedale DX-2 5.1

• 9 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 933 wyświetleń
  8. Jaki amplituner?

• 0 odpowiedzi
    • 801 wyświetleń
  9. Xiaiomi mibox a dźqiek

• 13 odpowiedzi
    • 10,9k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• "Problem" znany od lat, media co jakiś czas podchwytują. Na reddicie nie ma tygodnia, by ktoś nie raportował wybuchowego kefa.                Plus jakieś milion wpisów do znalezienia
    • Nie wiem skąd jesteś, szukaj też po allegro lub OLX wg swojej lokalizacji. W podobnej cenie do tego Wiima masz NAD 316 Bee w TopHifi dostępny w niektórych salonach np. Wrocław. Zobacz coś z Audiolaba. Moim zdaniem tak, aplikacje akurat są stabilne z tego co wiem. Mocną stroną Wiima może jest stabilność aplikacji i ich możliwości na tym koniec zalet z tego co wiem podobnie jest z Eversolo.   Poszczególne elementy możesz mieć sonicznie spoko, ale Wiim sprowadzi je do swojego poziomu. To, że branża poleca Wiimy jest oczywiste, ale ta uczciwa branża powie Ci to co napisałem wyżej, funkcjonalność ok, na tym koniec zalet.   Z mojej perspektywy Wiima bym nie dotknął, ale Ty jako początkujący możesz być zachwycony. Tylko, że w ich cenie można lepiej, a jak spojrzysz na rynek wtórny, to już w ogóle nie ma o czym gadać.  
    • Cześć Robert. Używam wzmacniacze Crown. Używane. Często wykorzystywane na koncertach/estrada. Z ogromną ilością ustawień i rozbudowanym dsp. Subwoofery, które używam są wykonane/customowe. Oczywiście zamknięte. Sygnał leci ze źrodła/subout do crown a następnie do subwoofer.    Nie mam kompletnie rozeznania w subwooferach z dsp, dostępnych na rynku. Na pewno jest w czym wybierać i na każdy portfel. Ważne jest zrozumienie, dlaczego warto wykorzystać suba z dsp.
    • a taki elac z serii varro np rs500 to nie ma "wsobie" dsp, sterowane aplikacją?  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...