Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 191 tematów w tym forum

1. KIno za 3000 zł

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  2. ampli do indiana line nota

• 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. wymiana suba

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  4. Wybór amplitunera

• 7 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  5. blu-ray dla yamahy

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  6. Okablowanie do kina domowego

• 9 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Czy napisałem coś złego o H190 ? Napisałem, że gra mniejszym dźwiękiem, góra jest bardziej sucha ale ma też wyraźnie lepiej zaznaczony niski bas ale nie jest tak rytmiczny,  czy może nawet dynamiczny jak Unitra. I jeszcze raz napiszę - Unitra WSH 605 to neutralność,  osobiście nie słyszę, żeby ten wzmak dodawał ciepła. Naimy i Regi mają cieplejszy środek pasma i całościowo więcej ciepła. I jak dobrze przeczytasz moje porównanie (Rega Unitra)  to zobaczysz przy jakim piecyku  zatrzymałem się najdłużej w pochwałach i ekscytowałem jego brzmieniem - używając nawet „wulgarnego” słowa. Również pierwsze wrażenie pomiędzy Naimem Star i WSH 605 było dla Naima. Doceniam zalety Unitry bo je posiada, dojrzały, czysty przezroczysty na barwę ale też piszę o swoich upodobaniach i nie do końca jest to moje granie, jestem w stanie poświęcić zalety Unitry dla frajdy z Elexa. Coś trzeba wybrać.  Myślę , że mamy temat wyjaśniony. Luzik i pozdrawiam. 
    • Fajnie tylko że ja muzyki słucham i korzystam z tych opcji które mi się podobają. Nie przejmuje się zbytnio tym co podają suche "fakty" o danych trybach, sposobach próbkowania itd.
    • Wg mnie zbyt emocjonalnie podchodzisz do tego hobby. Trochę sarkazmu zawarłem w swojej wypowiedzi ale bez urazy trochę to wszystko u Ciebie mało stabilne.  Kilka miesięcy temu Hegel i Regi brzmiały wybornie. Mało tego Hegel h95 grał tak , że inne wydawało się :ze były zepsute"(miałeś 3 różne wzmacniacze w jednym czasie). No to teraz przyszedł czas na Unitrę.  Nie kwestionuje , ze gra dobrze, oby! Ale, ze inne grają teraz małym dźwiękiem... Za porównania jednak należą się słowa uznania i robię to drugi raz. Kiedyś przy okazji testów jakiś kolumn.  Pozdrawiam
    • A Ty przeczytałeś wprawdzie dogłębnie, ale bez zrozumienia;).
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...