Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 263 tematów w tym forum

1. Kabel Jack-Cinch

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
  2. 5.1 do PC i PS3

• 0 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 17k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  3. Wzmacniacz + kolumny

• 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  4. Kino domowe TV

• 8 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 19,6k wyświetleń
  5. Specyfikacja Blue-ray 3D

• 8 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 6,3k wyświetleń
  6. Kino domowe 3.1 lub 5.1

• 5 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  7. Ustawienia EQ

• 4 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  8. ONKYO

• 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
  9. pomoc w złorzeniu zestawu

• 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  10. Denon AVR 1708

• 0 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Źródło  
    • @Kraft To jest dość proste. Ja miałem Shunyatę w domu, a Ty - nie. Sprawdziłem, ze była w stanie całkowicie wyeliminować ostre zakłócenia wprowadzane przez suszarkę.  To, co napisałeś wcześniej świadczy o ogromnej arogancji, która zwykle bierze się z kompletnej ignorancji. "Nie testowałem, ale i tak wiem lepiej". Jakież to typowe. Gdybyś był człowiekiem na poziomie, to przeprosiłbyś teraz za szkalowanie producenta i pisma. Stać Cię na to?
    • Fajny opis. Gratuluję zakupu. Od siebie dodam, że trochę szkoda małej ilości miejsca na manewry kolumnami. Powiem Ci, że od kilku miesięcy też mam kolumny Dali i cały czas testuję różne ich ustawienia. Przesuwam je we wszystkich osiach, słucham po kilkanaście dni/kilka tygodni i za każdym razem są zmiany. Jak nie w poszczególnych pasmach, to w scenie, odbiorze wokali...Naprawdę, nie spodziewałem się że kilka cm w prawo/lewo, przód/tył może tak poprawić odbiór. Testy trwają nadal, ale już mogę powiedzieć, że powód dla którego chcę zmienić wzmacniacz, na ten moment został praaawie wyeliminowany, właśnie przez znalezienie lepszej pozycji kolumn.  Piszę to w kontekście tego, że gdybyś jednak z czasem zaczął dostrzegać w brzmieniu niepożądane cechy, a nadarzyła się  okazja chociażby do testowego przestawienia kolumn, to warto spróbować. Sam myślałem, że z racji tego że to Dali, to wystarczy ustawić na wprost i to wystarczy. Noooo, nie🙂  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...