Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 121 tematów w tym forum

1. Dobór KOLUMN

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  2. kino domowe samsung

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  3. dwa kina do wyboru...

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  4. amplituner a głośniki

• 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  5. amplituner

• 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  6. kino typu "soundbar"

• 4 odpowiedzi
    • 13,8k wyświetleń
  7. Dvd manta

• 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  8. Sony DAV-IS50

• 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  9. Moje wymagania;p

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  10. Kino/stereo do dużego salonu

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  11. Porada dot. kina 5.1

• 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  12. wasze zdanie

• 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Bardzo fajne monitory. Jedne z tych, które grały u mnie dłużej niż kilka dni 🙂.
    • Kogoś może to zdanie przestraszyć. Wiem, jak wciągająco potrafią zagrać te kolumny. I właśnie w tm ja jednak znajduję relaks. Każde włączenie sprzętu, to takie małe święto. Tym bardziej, że czasu na słuchanie ostatnio nie było zbyt wiele.  Ja nie mogę słuchać muzyki w pracy. Zbyt mnie to rozprasza. Nie wiem, czy inne kolumny zmieniłyby moje podejście. A są dni, że i telefon dzwoni co kilka minut. Łał, aż tak? Ja z 706 S2 mogłem jednak spędzić całą sobotę.
    • Z Wiim Ultra po RCA wychodzisz tymi z cyfrą 9 ( przewód masz w zestawie ) W Marantz Cinema 60 podpinasz do sekcji Audio IN
    • Cześć, jakiś czas temu rozważałem zakup Fyne Audio F501SP (prosiłem Waso pomoc) , ale zrobiłem inaczej i zakupiłem kolumny jak w temacie. A początku dsłuchiwałem głośniki w salonie na moim wzmacniaczu CA 851A, a kiedy pojechałem je kupić (używane)podczas zakupu były podłączone pod CA 640 no i szczęka mi opadła jaką scena i basem z dołu zagrały.  Na OLX znalazłem ogłoszenie, z którego wynika potwierdzenie mojego subiektywnego odczucia, poniżej zacytowałem "Wzmacniacz prosto po przeglądzie. Najlepszy jaki kiedykolwiek wyprodukowała firma CA w relacji jakość/cena (miałem także 851 a, który zdecydowanie lepszy w zakresie detalu, ale już takiej sceny nie buduje i poezji nie daje, zaś kosztował 3,5 razy tyle). Z dobrze sparowanymi kolumnami, a polecam np. JBL z serii Northridge, może być docelowym i dożywotnim sprzętem cieszącym uszy" Co robić? Zastanawiam się jeszcze nad CA CXA 80 mk2 Prośba do Was o poradę w temacie jw.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...