Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

• 20 odpowiedzi
    • 11,1k wyświetleń
  1. Proszę o pomoc

• 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Teufel Theater 500S

• 7 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
  3. Roksan K3 pre out subwoofer

• 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  4. klasa d a głośniki jet

• 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  5. Zestaw stereo do 4 tys, 18 m2

• 10 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  6. Stereo 2.0 + subwoofer

• 8 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  7. Kondycjoner który wybrać ?

• 3 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 73 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
  8. WEGA V3841

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 764 wyświetleń
  9. Yamaha MusicCast

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Łączę się. Ale nie w bólu. Przecież to tylko zabawa. A kolega Adam, ma moje pełne poparcie w testowaniu dowolnie drogich kolumn z dowolnie tanim wzmacniaczem (choć najlepiej z poprawnie skonstruowanym, jeśli się da). 
    • Oj Adam Adam, to że przywołasz tu redakcję nie zmieni faktu, jak cię postrzegają inni w tym i ja. Jeśli chodzi o konsekwencje to dobrze, by redakcja i moderacja przyjrzała się twoim wpisom, kiedy odpisujesz swoim interlokutorom w sposób całkiem kontrowersyjny. W wątku w którym przywołał mnie Sebastian się nie odzywałem, bo wiem, że byś nie odpuścił, ale się z nim zgadzam co do każdego słowa jakie napisał pod Twoim adresem. W końcu ktoś zaczyna o tym pisać jak Ciebie postrzega, widzą to wszyscy, tylko nie każdy ma odwagę. A kiedy ktoś taki się znajdzie, jak zwykle przywołujesz redakcję zamiast przyjąć na klatę,  tak po męsku Adam. Przecież całkiem niedawno zacząłeś zdanie "Teraz tak po męsku".... trochę mnie rozbawiłeś tym zdaniem, bo od dawna nie zachowujesz się po męsku, a wręcz odwrotnie. Ale doceniam, że tym razem nie popstrykałeś w moją stronę bezpiecznikami 😆😆😆😆  
    • Rafał, nie mam zamiaru wymienić Elexa mk4 na żaden wzmacniacz z okolicy 15kzł a „trochę” tego znam. Przewaliłem swoje, jeżeli chodzi o wzmaki, wyciągnąłem  wnioski. Zwyczajnie podchodzę do tego tak - podoba się i nic (również duuuużo droższego) nie porwało na tyle żeby zmienić,  to zostaw. A, że nie kosztuje dużo to przecież nic złego… Nie chcę mierzyć jakości ceną. Swoje sprawdziłem osobiście i Rega zostaje.  Ma się podobać brzmienie a nie wysoka cena.    @Redakcja AUDIO czy ja zaczepiam tego człowieka? Czemu nie potraficie wyciągnąć konsekwencji? Czy mam teraz tak samo załatwić się publicznie na forum na Jacka? Tyle razy po każdym banie zapewniał, że już nie będzie uczestniczył w wątkach na forum a tylko zajmie się pisaniem w dziale - czego słuchasz.   I proszę, tradycyjnie już stare chłopisko musi kolejny raz trollować jak dzieciak. Mało tego, doskonale wie, że trolluje a i tak czuje się bezkarny i robi na forum co mu się tylko podoba.  Proszę, zróbcie coś z forumowymi trollami … Ewentualnie napiszcie tutaj, a napierdalajcie się ile chcecie bo mamy z tego dużo „kliknięć” na forum.  Moderator Mariusz godzinę wcześniej prosił o nie zaczepianie i nie trolowanie a Jacek ma to w dupie i robi wycieczki personalne. Trolle robią na forum co tylko chcą… bo mają na to Wasze przyzwolenie. Teraz będzie jak zawsze, Mariusz usunie wpisy ale jutro możecie robić to samo… bo świetnie się bawimy czytając trolling Jacka i Sebastiana.   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...