Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 978 tematów w tym forum

1. Porada w doborze CANTON-a

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  2. Porada w doborze CANON-a

• 0 odpowiedzi
    • 582 wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 11,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 728 wyświetleń
  3. Jaki system do Raspberry Pi4

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. yamaha dsp a 780 vs jamo 7.6

• 2 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  5. Odbiornik radia internetowego

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 633 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  6. NAD 388+Pylon saphire31 1 2

• 48 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 623 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 937 wyświetleń
  7. Elac DEBUT B5.2

• 1 odpowiedź
    • 769 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  8. Kolumny do Accuphase E-530

• 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 826 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witajcie po dlugiej przerwie. Zdecydowalem sie na wymiane kolumn a raczej kina domowego na stereo. Obecnie posiadam heco aurora 1000 w ukladzie z kinem domowym na tyle gra magnat monitor supreme 202 , wszystko podpiete z onkyo tx nr 686... Z frontow jestem bardzo zadowolony, tyl gra rzadko wiec nie wypowiem sie o tych magnatach, pozatym onkyo jest za slabe np. W trybie dolby zeby ruszyc te tylnie monitory. Doszedlem wiec do wniosku ze filmow kompletnie nie ogladam 90-95%% to muzyka. Kolumny jakie biore pod uwage to Heco Celan revolution 9, Heco in vita 9 oraz Klipsch rp-8000f ii. Nie mam mozliwosci odsluchu tych kolumn z racji, pracy, dzieci oraz braku salonu audio w miescie gdzie mieszkam. Aurora 1000 wpisuje sie bardzo fajnie w moj gust muzyczny. Tzn duzo, naprawde duzo basu ktory czuc jako drzenie a nie tylko slychac. Tony wysokie tez sa takie dzwieczne. Srednica cofnieta. Generalnie skrajne pasma sa eksponowane. Prosze Was o pomoc w wyborze. Wiem ze moze zabrzmi to dosc absurdalnie ale chce cos co brzmi jak aurora 1000 tylko ze lepiej. Tzn. Chodzi mi o to zebym nie musial kupowac subwoffera zeby trzeslo pokojem, aurora robi to z powodzeniem, zeby wysokie tony byly wyraznie, melodyczne ale nie meczyly ucha. Oczywiscie jestem otwarty tez na inne propozycje kolumn. Wiekszosc z moich faworytow to heco z racji tego ze to pierwsze kolumny ktore wstrzelily sie idealnie pod moj gust muzyczny. Cieplo, duzo, obszernego wyczwalnego w ciele i pokoju basu. Co do elektroniki to na tzw. Stop by kupilbym denon dra 900h lub axr85. Ps. Wybaczcie brak Polskich znakow.
    • widzialem go z srodku w jakiejs recenzji nie wiem nie wygloda to dobrze .. ale moze dobrze gra ? 
    • Acha. To wszystko dla mnie jasne :). Mówilem Panowie, dzieciak.
    • AcouScreen PET wydaje się być spoko.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...