Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

1. Pierwszy zestaw stereo

• 18 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 895 wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 688 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  2. Zestaw stereo do 4000zł 1 2 3

• 70 odpowiedzi
    • 11,8k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 779 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 992 wyświetleń
  3. TIDAL psuje...

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  4. Jvc ax-e71

• 0 odpowiedzi
    • 894 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  5. Audio do TV

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
  6. Trudny wybór

• 1 odpowiedź
    • 836 wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• No to jest źle wykonana kalibracja. 
    • Tak piszę o wzmacniaczu Regi…   Trzeba osobiście! posłuchać z Dynaudio Contour czy Spendor Classic a nie z góry twierdzić, że to rozwiązanie jest złe bo wzmacniacz jest budżetowy. Wzmacniacz nie jest jakoś wyjątkowo mocno charakterny, posiada przyzwoitą moc ale jest bez wysokiej ceny, która robi na niektórych wrażenie.    Jeżeli się z tym zgadzasz, że mam wzmacniacz za tani, nie mogę z nim  podchodzić do drogich monitorów (albo pisać o takim mezaliansie na publicznym forum), a jak widzisz masz nasze uznanie jako speca w audio - proszę zamknij moje wątki, gdzie opisuję swoje wrażenia słuchając Hi Endowych monitorów z Regą.    Co do reszty uwag. Mariusz, cały czas staram się nie dać wpędzić w sposób rozmowy tj. trollingu Sebastiana i Jacka ale wszystko ma swoje granice. W końcu osiągną to czego chcą i zacznę odpowiadać na ich wpisy na forum w sposób jaki oni to robią albo jak oni zacznę pierwszy trollować ich wpisy i ciekawe czy napiszesz wtedy do Jacka czy Sebastiana, że są za wrażliwi.  Moja propozycja jest taka - w tej chwili ja dodaję Jacka i Sebastiana do ignorowanych a oni robią dokładnie  to samo z moją osobą. To jedyne wyjście z sytuacji, inaczej będzie jak zawsze.    Szybko podłapałeś wpisy Jacka. 
    • A było tyle gadania, konsultacji społecznych i wuj wie czego jeszcze   Program okazał się wielką żenującą kpiną i żadnych dopłat nie będzie, o czym można przeczytać w internetach. Następny w kolejce to haniebny podatek Belki. Każdy rząd obiecywał jego zniesienie lub modyfikacją. Nie dość, że inflacja okrada oszczędności rodaków, to jeszcze rząd swoje dokłada w postaci podatku 19% od marnych odsetek z oszczędności. Trzeba będzie głosować na tę opcję polityczną, która będzie miała w programie dofinansowanie klamotów AUDIO w wysokości 80%  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...