Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 216 tematów w tym forum

1. pierwsze sensowne stereo

• 19 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  2. Wzmacniacz do AE1

• 17 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  3. Wzmak vs Amp i jest problem :) 1 2 3

• 50 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  4. Jbl 4311

• 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  5. Monitorki na biurko 1 2 3

• 50 odpowiedzi
    • 15,8k wyświetleń
  6. Marantz - różnice?

• 8 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 15,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  7. CD do słuchawek 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 8,5k wyświetleń
  8. Marantz2225 i B&W 602

• 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  9. Kolumny do 300zł. 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 11,1k wyświetleń
  10. Jaki to model kolumn?

• 0 odpowiedzi
    • 899 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• U mnie trójkątne basstrapy nie wniosły nic. A wręcz dżwięk stał się mniej czytelny. Były od podłogi do sufitu. Pozbyłem się. Na suficie mam dwa absorbery z pianki akustycznej otwartoporowej. Najwiecej zmian wnoszą duże absorbery umieszczone za kolumnami. No, ale to u mnie. Popieram zdanie szanownego przedmówcy - każde pomieszczenie trzeba traktować indywidualnie. Reguły nie ma.
    • W tym budżecie możesz kupić w zasadzie dowolne monitory, przy czym te najlepsze raczej będą za duże do 12 m2.  Accu serii 200 to spokojne granie, monitory powinny być dynamiczne, z mocnym basem, a to może oznaczać problem z uwagi ma metraż.  Wzmacniacz już kupiony czy planowany?
    • Kudos super 10. Cięzko o cokolwiek co zagra lepiej w takim metrażu. Ja gram w 14m2 super 20 i to jest wydaje mi się minimum na te kolumny. Wiec dla Ciebie super10. Kudosy moze nie wygladają ale naprawdę nie jest to wydmuszka jakich wiele na rynku. To kawal zetelnej roboty. Nie wyobrazam sobie obecnie kolumn ( niezaleznie od ceny) ktore zagraly by lepiej w malym pomieszczeniu. Poczytaj sobie o nich. Oczywiscie jesli lubisz w miarę nie przeklamany dźwiek. One nie ocieplaja i nie usredniają.
    • Jakie polecicie kolumny podstawkowe do accuphase e280?  Pokój wielkość 12 metrów kwadratowych, przygotowany akustycznie. Muzyka głównie jazz, funk i troche rock progresywny. Budżet 30-40 tys. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...