Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 516 tematów w tym forum

1. Jaki wzmacniacz ?

• 2 odpowiedzi
    • 962 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 850 wyświetleń
  2. Mini wieża

• 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  3. Wzmacniacz i gramofon

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 701 wyświetleń
  4. Wzmaczniacz do Altus 110

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  5. ALTUS 300

• 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  6. DENON PMA500 a DRA500

• 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  7. Male podlogowki do 1300zl

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 976 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 271 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 994 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  8. Telefunken TA-750

• 2 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 940 wyświetleń
  9. Wzmacniacz do Koda K-5000S

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Z tym że gdzie pierdyknie, to już inna para kaloszy 😉  Ruscy mają pieniądz z ropy i gazu.  USA mają dolara.  Chiny produkują na zamówienie.  EU, jak i UK, kreują pieniądz.  Czas pokaże, która strategia wygra.  Przepisz się na KRUS 😉  No, nie wiem. Pomidory, passatę, makaron itp. kupuję jednak włoskie.  Aha, Urban jako osoba "niejednoznaczna moralnie" - no, to ja k... nie mam więcej pytań. Jprdl 🤦 
    • Człowieku! Gra muzyka, wyłączam aplikację, wyłączam telefon/tablet i muzyka gra dalej! Nieważne czy uruchamiam odtwarzanie poprzez aplikację producenta czy Tidal Connect. Żaden serwer nie tworzy się na urządzeniu przenośnym. Muzyka gra z serwera, który jest Bóg wie gdzie na świecie... Mówimy o streamingu a nie graniu z plików z telefonu/tabletu. Odtwarzaczem jest streamer a nie urządzenie przenośne. A czy uruchamiane są te czy inne protokoły, jakie jest użycie zasobów streamera i jaki dokładnie jest bufor streamera nie jest mi wiadome i szczerze nic mnie to nie interesuje. Chyba wystarczające co muzyka gra bez przerw czy zacinek. Twierdzisz, że jeśli procesor jest obciążony nieco bardziej lub mniej to też słychać różnicę w brzmieniu... Jeśli to ktoś słyszy to OK... Brawo! Niektórzy słyszą różnicę między różnymi dyskami, więc to też mnie nie zdziwi... Jeśli nie dopuszczasz tych faktów to trudno. Nic mi do tego. Koniec tematu.
    • Wyłącz komórke przy UPNP i zobacz co się stanie... masz serwer tworzony na komórce/tablecie. Więc nie jest tak samo. Aplikacje to nie piloty. Są inne protokoły, inne też jest użycie procesora przez różne aplikacje (te zainstalowane na streamerze, nie na komórce), co wpływa na dźwięk... Uwielbiam forumowych specjalistów od 0 i 1  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...