Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 498 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 393 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 9,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  1. wymiana onkyo 8670 na...

• 1 odpowiedź
    • 829 wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  2. Wymiana Pioneer VSX AX3

• 2 odpowiedzi
    • 829 wyświetleń
  3. Wymiana potecjometru...

• 3 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. Wymiana sprzętu

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  5. Wymiana sprzętu 1 2 3

• 57 odpowiedzi
    • 20,5k wyświetleń
  6. Wymiana sprzętu

• 20 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  7. wymiana sprzętu

• 1 odpowiedź
    • 724 wyświetleń
  8. Wymiana sprzętu

• 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  9. Wymiana sprzętu

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 755 wyświetleń
  10. Wymiana sprzętu - co wybrać?

• 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 849 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Czytam te kocopoły i nie wierzę że ktoś mający klepki nie potrafi racjonalnie myśleć z czym się wiąże dostawa w majówkę. Klientowi zależało na towarze przed świętami, no i nie do końca się udało o co winić nikogo nie ma sensu, ale sugerowanie że nie rzucił się na unboxing jak Reks na szynkę zaraz po otrzymaniu przesyłki jest absurdalne. Przypomnę, 2 maj, święto-nieświęto, spora część z nas była poza domem, również spora nie do końca była wręcz dysponowana. To że przesyłka została dostarczona nie oznacza że trafiła od razu bezpośrednio do rąk własnych, nie znacie realiów? Zaznaczyliście taką opcję w dostawie? My jako klienci dostajemy skuteczne doręczenia nawet jak nie ma nas w domu, sam odbieram paczki zdalnie dzięki dobroci elektroniki AV oraz automatyki domowej. Także takie wydumki następnym razem zostawcie dla siebie.
    • Cześć   Obie opcje są dobre, ale wiele zależy od oczekiwań. Topping to granie neutralne, dokładne, z dużą ilością mocy, ale małą sceną. iFi z kolei ma mniej mocy, ale jest bardziej barwne, ma większą scenę   Co do ich możliwości napędzenia słuchawek za ok 2 tys PLN - zależy jakie wybierzesz Z np. Hifimanami Arya oba DAC/Ampy sobie poradzą na podobnym poziomie. 
    • Widziałem Twój post na forum WiiM. Też mam aktualnie testowo podobną konfigurację: Ultra + Vibelink. Jest całkiem git. W razie wymiany doświadczeń zapraszam priv.
    • Ja mam jedną zasadę. Przez internet kupuję tylko to co trudno uszkodzić.  Tak kupiłem standy i kable. Kolumny i elektronikę wolę odbierać osobiście u sprzedawcy. Różnica w cenie przeważnie niewielka a mam święty spokój. Ogranicza to co prawda możliwości przesłuchania jakiegoś wzmacniacza w domowych warunkach ale nie można mieć wszystkiego
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...