Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 719 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  1. Zmiana wzmaka

• 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  2. tna century 7.1 - czy warto

• 3 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  3. Telefunken TA-750

• 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  4. Czy warto zamieniać ??

• 7 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  5. Sprzet audio do 1000 zl

• 7 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  6. co mam kupic??

• 3 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  7. Kolumny + wzmacniacz

• 15 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  8. MiniWieża i Car Audio

• 9 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  9. Problem z gośnikami

• 5 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  10. ustawienie głośników

• 5 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  11. Witam :)

• 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Po odsłuchu świetnego albumu 'Broken English' ten poniżej to jakieś brzmieniowe nieporozumienie. Żeby tak sknocić mastering. Wiele mam płyt nagranych ujowo, ale w tym momencie mam ochotę wyrzucić trzy albumy Queen, które posiadam do kosza. 
    • Dzwoni telefon... - Czy to pani jest nauczycielką naszego dziecka, obudziłem? - Oczywiście, że mnie pan obudził. Śpię, jest druga w nocy!  - No, widzi pani, a my nie śpimy. Tylko kleimy te kasztany, żołędzie i tym podobne - na zadany przez panią temat: kolory jesieni. Dobranoc pani.
    • Facet nagrał prawie dwadzieścia płyt jako lider a w Bergen gra materiał właściwie tylko z dwóch z nich: „Khmer” i wydanej bezpośrednio po niej „Solid Ether”! Uważam to za bardzo ciekawy i dość jednoznaczny gest. ”Solid Ether” poznałem i kupiłem jako pierwszą dawno temu podczas zwyczajowego przesłuchiwania randomowych płyt w Empiku, które mają szansę być dla mnie ciekawe. „Khmer” jest obiektywnie lepszą. Ale subiektywnie zawsze wolałem „Solid Ether”. Na późniejszych nagraniach Nils Petter już złagodniał. Wciąż go cenię ale wolę jego początki. Najważniejsze jednak, że jakiej muzycznej drogi nie obierał, zawsze pozostawał wierny wykreowanemu przez siebie oryginalnemu stylowi. Dlatego wciąż zachwyca i w przeciwieństwie do wielu wygładzonych przez Eichera muzyków - jest ciekawy i nie przynudza (branżowy żart mówi, że Manfred podaje muzykom w studio specjalny koktajl powodujący to, że wszyscy brzmią nieco podobnie: sennie, delikatnie, przestrzennie, eterycznie). ”Live in Bergen” - właśnie słucham, świetny koncert! Ciekawe aranżacje!
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...