Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 174 tematów w tym forum

• 7 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  1. Firmy

• 6 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
  2. CD do Denona PMA-2000AE

• 14 odpowiedzi
    • 9,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
  3. Sprzęt do 2 tys. zł? 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 15,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 10,2k wyświetleń
  4. Problem z podlaczeniem

• 11 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  5. polaczenie przez coaxial

• 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 36,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  6. Glosnik

• 10 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  7. Kolumny do stereo

• 11 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  8. kolumny Namco

• 4 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  9. stare kolumny

• 9 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,7k wyświetleń
  10. Jakie kolumny

• 11 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  11. happy man

• 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  12. Wzmacniacz JVC A-S3

• 1 odpowiedź
    • 4,5k wyświetleń
  13. Wzmacniacz DENON

• 10 odpowiedzi
    • 17,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• A może używany Musical fidelity, ja swojego M3si kupiłem za 2200 i jeszcze na gwarancji ze wszystkim co daje producent, może pracować jako końcówka w kinie na fronty, ja jestem mega zadowolony, mam kino i dobre stereo 😀
    • Postanowiłem zaryzykować i złożyłem zamówienie. Byłem w salonie w Olsztynie, ale to była porażka. Kolumny podłączone do jakiegoś przypadkowego wzmacniacza, krzesełko na środku sklepu gdzie miałem siąść i odsłuchiwać przy przemykających klientach. 
    • Pokaz mi, gdzie pytam o specjalny wzmacniacz ? Sam nie wiedziałeś,  myślałeś że coax I Toslink wystarczy.🤣 Nie mam więcej pytań,  wysoki sądzie 😂
    • No właśnie mam straszny dylemat Aktywny czy pasywny zestaw Q21 - patrzyłem już na KEFy i nawet z tym subem i może jakbym poczekał chwilę dłużej to nawet znalazłby się na nie budżet ale tutaj nie mam współpracy z słuchawkami bezprzewodowymi.  Obecnie używam tych samych z telefonem oraz komputerem ale Windows ma koszmarne kodeki przez co moje słuchawki lepiej brzmią na starym (nie topowym) telefonie niż z komputerem A jak na małym mieszkaniu wracają domownicy to nie ma opcji żeby nie siedzieć na słuchawkach   Patrzyłem też na zestaw Argon Audio Forte A4 MK2 + Argon Audio Malmö SUB 10 do tego coś co będzie miało Tidal Conect i obsługę słuchawek bezprzewodowych ale tu ponownie potrzebny byłby dodatkowy DAC do kompa.  Dodatkowo jak pisałem kolumny będą stały około 10 cm od ściany to nie wiem czy najszczęśliwszym pomysłem jest bass reflex na tylnej ścianie kolumny. Rozważam Wiim Amp/Amp PRO ale ponownie trzeba doliczyć koszt DACa i ponownie pytanie o bass reflex na tylnej ścianie kolumn jeśli będą stały około 10cm od ściany.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...