Mnie tam opinie googlowe nie interesują ani głupoty smartowe. Denon 4800 konstrukcyjnie jest fajny, ale czy on potrafi lepiej zagrać w kinie od Onkyo/Integry.
Pogłos wiekszy to ja chciałbym mieć. Jest trochę za głucho. Co do akustyki to się zgodzę ,ze mozna poprawic co nieco. Tylko nie wiem co. Na podłodze mam pianomat 10mm i cienką wykładzinę. Ale wkurza mnie bo np. w sylwestra imprezy nie mogę zrobić bo zaraz goscie mi usyfią podłogę. Mam w planach wymienić na panele. Sufit jest trochę za nisko. Na suficie jest delikatny baranek. Też mi to juz nie odpowiada. Będą chciał usunąć sufit z plyt. Zyskam okolo 15 cm. I punktowo wstawię belki ozdobne, rustykalne. Z jednej ze scian usunę stelaż z wełną. W miejsce wełny wstawię deski rustykalne lub płyty jeszcze nie wiem. Podobaja mi sie takie plyty jak na zdjeciu. Tylko ,ze na bok sciany
Czy udało się komuś z Was porównać Denona AVC4800 do Onkyo RZ50? Onkyo ma już Diraca ale za to utrudnioną integrację ze smart home w porównaniu do Denona. Jak to gra?