Highlander_now Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Slawko69 napisał: Wypowiedź prof.Zybertowicza po 1 turze. " Właśnie 40% Polaków którzy nie zagłosowali na Nawrockiego wypisało się z polskości" BEZ KOMENTARZA To są właśnie "narodowcy" ze swoimi poglądami. Wspominałem o nich parę wpisów wyżej, dlatego pozwoliłem sobie na tę dygresję. P.S. Ktoś kto obserwuje, nawet pobieżnie, to co dzieje się w Rosji od kilkudziesięciu lat zauważy zbieżność zachowań, niestety, większości Rosjan z zachowaniami naszych rodzimych "narodowców". P.P.S. W końcowej zwrotce śpiewał o tym Kaczmarski w słynnych "Murach". 2 Odpisz, cytując
audioBoost Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Pierwszy z prawej to jegomosc Piotr Osiecki - ciekawa postać , o czym mozna poczytac do woli , taki ''polski'' Murdock. https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/ Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Mentzen to sam nie wie kogo poparł… Tuza logicznego argumentowania. Porównywać pub(miejsce publiczne, nawet jeśli Metzen jest właścicielem)do domu. 56 minut temu, audioBoost napisał: Pierwszy z prawej to jegomosc Piotr Osiecki - ciekawa postać , o czym mozna poczytac do woli , taki ''polski'' Murdock. https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/ A czy Ty nie masz bana? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Pitt39 napisał: A czy Ty nie masz bana? Masz coś do sztucznej " inteligencji " ? Kolega robi co może , a Ciebie nigdy bieda nie przycisnęła ? Dorabia sobie , a Ty mu bruździsz 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu A bo leń, chociaż algorytm zmienić dla niepoznaki, spacje zliwkidować. Nie zależy mu by mnie przekonać Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Ja tam daje sobie prawo o decyzji co do wyborów, jeszcze do kolejnych parlamentarnych. W następnych ,to już będę pytał dzieci na kogo mam zagłosować. W końcu to ich przyszłość , ja sobie jakoś poradzę Odpisz, cytując
soberowy Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Wchodzę na X ( dawny Twitter ), a tam gównoburza, że ze Śląska odjechał podstawiony za darmoszkę pociąg do Warszawy. Nie wiem jak w innych województwach i czy faktycznie on był za darmo, nie wiem, nie ma żadnych danych, ale nie o tym. Zwolennicy Rafała Trzaskowskiego bronią tę akcje tym, że przecież pisiory, pisrdaki również mogą tym darmowym pociągiem na marsz Nawrockiego pojechać. Są również wpisy, że za pisdraków były pikniki rodzinne i również były rozkradane pieniądze. Wniosek? Jeśli tamte gnidy robią źle to *****, jeśli nasze gnidy robią tak samo to co innego Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Biedna ta Republika zawsze ich biją bojówki Tuska, albo Trzaskowskiego, tylko zawsze jakoś tak, że kamery tego nie widzą, właściwie nikt nie widział. 🤦 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, soberowy napisał: Wchodzę na X ( dawny Twitter ), a tam gównoburza, że ze Śląska odjechał podstawiony za darmoszkę pociąg do Warszawy. " Nie znalazłem żadnych wiarygodnych informacji potwierdzających, że dzisiaj, 25 maja 2025 roku, odjechał darmowy pociąg ze Śląska do Warszawy. Sprawdziłem dostępne źródła, w tym strony PKP Intercity, Kolei Śląskich oraz inne portale związane z transportem kolejowym, i nie ma wzmianek o takiej specjalnej ofercie na dziś." AI Grok Pozdrawiam 😁 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Jacek, nie warto, szkoda nerwów na ten ściek 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: Biedna ta Republika zawsze ich biją bojówki Tuska, albo Trzaskowskiego, Widać taka karma , nic nie poradzisz 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Amarok napisał: " Nie znalazłem żadnych wiarygodnych informacji potwierdzających, że dzisiaj, 25 maja 2025 roku, odjechał darmowy pociąg ze Śląska do Warszawy. Sprawdziłem dostępne źródła, w tym strony PKP Intercity, Kolei Śląskich oraz inne portale związane z transportem kolejowym, i nie ma wzmianek o takiej specjalnej ofercie na dziś." AI Grok Pozdrawiam 😁 Tak, nie ma informacji, że jest to potwierdzone info. Zgadzam się i wspomniałem o tym w swoim wpisie. Raczej chciałem zwrócić uwagę co pod tym filmem na X wypisywali zwolennicy Rafała. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ach...czas posłuchać muzyki, bo nie da się patrzeć na politykę i słuchać tych republikańsko-nawrockich wypowiedzi. Debata oraz wywiady u Mentzena jasno wykazały kto kim jest i jakie ma pojęcie o polityce europejskiej, zagranicznej i nie tylko. Edytowano 10 godzin temu przez DiBatonio 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 9 godzin temu, Nowy75 napisał: skupienie na gaśnicy,a nie na tym ,co akurat talmudyści robią w polskim parlamencie. Ciotką Grzegorza Brauna była Tereliza Braun. Tak że ten 🇮🇱 I jeszcze rudy 😁 9 godzin temu, Nowy75 napisał: przy aferze podsłuchowej ,gdzie bardziej interesowało władzę kto nagrał niż co powiedziano Logiczne - co powiedziano usłyszeli wszyscy. A na czyje zlecenie dokonano nagrań? Jak się okazało na zlecenie Kremla. 9 godzin temu, Nowy75 napisał: Jeden wszystko podpisał ,a z drugim pił piwo😁. Ty, jako człowiek oblatany w paragrafach stawiasz pewnie na kwity,z drugiej strony to tylko deklaracja,nie umowa...😁 Nawrocki, nawet jeszcze nie jest prezydentem, a już podpisuje wszystko w ciemno. A takiego pisowskiego prezydenta, to już mamy od dziesięciu lat. Druga i ważniejsza sprawa. Jak wygra Nawrocki, to PiS zje Konfederację. A jak Nawrocki przegra, to PiS się rozpadnie i Mentzen wejdzie do poważnej polityki. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 6 godzin temu, soberowy napisał: Więc wymyślili, że na debacie Karol zrobi ten gest z dupy, media podłapią, internet będzie huczał, że ćpun itp. Nawrocki jest uzależniony i tyle. ckWaonRbEUWXzkPS.mp4 WqSsKsV3xO5bH14r.mp4 JeBpBuf4_5cxOtXQ.mp4 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Ludzi,których często nigdy wcześniej nie widziałem,bo ich rozum nie pozwala im na pracę nad legislacją,za co im płacimy No właśnie, za co płacimy Braunowi? 5 godzin temu, audioBoost napisał: Pierwszy z prawej to jegomosc Piotr Osiecki - ciekawa postać , o czym mozna poczytac do woli , taki ''polski'' Murdock. https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/ Ale to gość w pubie Mentzena. To w kogo chciałeś uderzyć? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @pairtick sorry ale mi się nie chce, to tylko polityka, luz. Nie znam tych ludzi, nie chce ich znać, mam ogólnie ich w dupie ( polityków ). Nie będę się kłócił za Tuska, Kaczyńskiego czy inną obcą mi osobę. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, soberowy napisał: @pairtick sorry ale mi się nie chce, to tylko polityka, luz. Nie znam tych ludzi, nie chce ich znać, mam ogólnie ich w dupie ( polityków ). Nie będę się kłócił za Tuska, Kaczyńskiego czy inną obcą mi osobę. Ależ tu nie chodzi o jakieś kłótnie, to pisowska narracja - bardzo zła dla Polski. Zauważ, że jesteśmy w NATO i EU - ponieważ Polacy tak zdecydowali. I to zwykli ludzie na tym zyskują - mieszkając i pracując w EU. Tusk to wie, a Kaczyński zawsze pozostanie komunistycznym resortowym dzieckiem. I o tym są te wybory - Kaczyński to komuch. 1 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, pairtick napisał: Ciotką Grzegorza Brauna była Tereliza Braun. Tak że ten 🇮🇱 I jeszcze rudy 😁 Mam kolegę, który w pewnym momencie swego życia stał się tropicielem Żydów. Żyd tu,Żyd tam,w końcu ciężko się z nim rozmawiało.L.mówię, jeszcze parę spotkań i ja zostanę Żydem,a mama nic nie mówiła 😁. 1 godzinę temu, pairtick napisał: No właśnie, za co płacimy Braunowi? Za przypominanie władzy,że nie cała Polska,a teraz Europa jest uśmiechnięta 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu r3K1iP4KvqN3Zmg6.mp4 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Mam kolegę, który w pewnym momencie swego życia stał się tropicielem Żydów. Żyd tu,Żyd tam W przypadku Brauna, to wygląda na wyparcie własnej tożsamości. Odpisz, cytując
Recommended Posts