Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 minutę temu, Slawko69 napisał:

Wypowiedź prof.Zybertowicza po 1 turze.

" Właśnie 40% Polaków którzy nie zagłosowali na Nawrockiego wypisało się z polskości"

BEZ KOMENTARZA

To są właśnie "narodowcy" ze swoimi poglądami. Wspominałem o nich parę wpisów wyżej, dlatego pozwoliłem sobie na tę dygresję.

P.S. Ktoś kto obserwuje, nawet pobieżnie, to co dzieje się w Rosji od kilkudziesięciu lat zauważy zbieżność zachowań, niestety, większości Rosjan z zachowaniami naszych rodzimych "narodowców".

P.P.S. W końcowej zwrotce śpiewał o tym Kaczmarski w słynnych "Murach".

Napisano
1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał:

Mentzen to sam nie wie kogo poparł…

IMG_2369.jpeg

Tuza logicznego argumentowania.

Porównywać pub(miejsce publiczne, nawet jeśli Metzen jest właścicielem)do domu.

56 minut temu, audioBoost napisał:

Pierwszy  z  prawej   to   jegomosc Piotr Osiecki   - ciekawa  postać  , o czym  mozna poczytac do woli  , taki    ''polski''  Murdock.

https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/

Screenshot_54.jpg

A czy Ty nie masz bana?

Napisano

Ja tam daje sobie prawo o decyzji co do wyborów, jeszcze do kolejnych parlamentarnych. W następnych ,to już będę pytał dzieci na kogo mam zagłosować. W końcu to ich przyszłość , ja sobie jakoś poradzę :) 

Napisano

Wchodzę na X ( dawny Twitter ), a tam gównoburza, że ze Śląska odjechał podstawiony za darmoszkę pociąg do Warszawy. Nie wiem jak w innych województwach i czy faktycznie on był za darmo, nie wiem, nie ma żadnych danych, ale nie o tym. Zwolennicy Rafała Trzaskowskiego bronią tę akcje tym, że przecież pisiory, pisrdaki również mogą tym darmowym pociągiem na marsz Nawrockiego pojechać. Są również wpisy, że za pisdraków były pikniki rodzinne i również były rozkradane pieniądze. Wniosek? Jeśli tamte gnidy robią źle to *****, jeśli nasze gnidy robią tak samo to co innego ;)

Napisano
14 minut temu, soberowy napisał:

Wchodzę na X ( dawny Twitter ), a tam gównoburza, że ze Śląska odjechał podstawiony za darmoszkę pociąg do Warszawy. 

" Nie znalazłem żadnych wiarygodnych informacji potwierdzających, że dzisiaj, 25 maja 2025 roku, odjechał darmowy pociąg ze Śląska do Warszawy. Sprawdziłem dostępne źródła, w tym strony PKP Intercity, Kolei Śląskich oraz inne portale związane z transportem kolejowym, i nie ma wzmianek o takiej specjalnej ofercie na dziś."

AI Grok

Pozdrawiam 😁

Napisano
Przed chwilą, Amarok napisał:

" Nie znalazłem żadnych wiarygodnych informacji potwierdzających, że dzisiaj, 25 maja 2025 roku, odjechał darmowy pociąg ze Śląska do Warszawy. Sprawdziłem dostępne źródła, w tym strony PKP Intercity, Kolei Śląskich oraz inne portale związane z transportem kolejowym, i nie ma wzmianek o takiej specjalnej ofercie na dziś."

AI Grok

Pozdrawiam 😁

Tak, nie ma informacji, że jest to potwierdzone info. Zgadzam się i wspomniałem o tym w swoim wpisie. Raczej chciałem zwrócić uwagę co pod tym filmem na X wypisywali zwolennicy Rafała.

Napisano (edytowany)

Ach...czas posłuchać muzyki, bo nie da się patrzeć na politykę i słuchać tych republikańsko-nawrockich wypowiedzi.

Debata oraz wywiady u Mentzena jasno wykazały kto kim jest i jakie ma pojęcie o polityce europejskiej, zagranicznej i nie tylko.

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
9 godzin temu, Nowy75 napisał:

skupienie na gaśnicy,a nie na tym ,co akurat talmudyści robią w polskim parlamencie.

Ciotką Grzegorza Brauna była Tereliza Braun. Tak że ten 🇮🇱 

I jeszcze rudy 😁 

Grzegorz_Braun_Sejm_2019.jpg

przy aferze podsłuchowej ,gdzie bardziej interesowało władzę kto nagrał niż co powiedziano

Logiczne - co powiedziano usłyszeli wszyscy. 

A na czyje zlecenie dokonano nagrań? Jak się okazało na zlecenie Kremla.

Jeden wszystko podpisał ,a z drugim pił piwo😁. Ty, jako człowiek oblatany w paragrafach stawiasz pewnie na kwity,z drugiej strony to tylko deklaracja,nie umowa...😁

Nawrocki, nawet jeszcze nie jest prezydentem, a już podpisuje wszystko w ciemno. A takiego pisowskiego prezydenta, to już mamy od dziesięciu lat.

Druga i ważniejsza sprawa. Jak wygra Nawrocki, to PiS zje Konfederację. A jak Nawrocki przegra, to PiS się rozpadnie i Mentzen wejdzie do poważnej polityki. 

Screenshot_20250525-130721~2.jpg

Napisano
6 godzin temu, soberowy napisał:

Więc wymyślili, że na debacie Karol zrobi ten gest z dupy, media podłapią, internet będzie huczał, że ćpun itp.

Nawrocki jest uzależniony i tyle. 

5 godzin temu, Nowy75 napisał:

Ludzi,których często nigdy wcześniej nie widziałem,bo ich rozum nie pozwala im na pracę nad legislacją,za co im płacimy

No właśnie, za co płacimy Braunowi?

5 godzin temu, audioBoost napisał:

Pierwszy  z  prawej   to   jegomosc Piotr Osiecki   - ciekawa  postać  , o czym  mozna poczytac do woli  , taki    ''polski''  Murdock.

https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/

Screenshot_54.jpg

Ale to gość w pubie Mentzena. To w kogo chciałeś uderzyć?

Napisano
9 minut temu, soberowy napisał:

@pairtick sorry ale mi się nie chce, to tylko polityka, luz. Nie znam tych ludzi, nie chce ich znać, mam ogólnie ich w dupie ( polityków ). Nie będę się kłócił za Tuska, Kaczyńskiego czy inną obcą mi osobę. 

Ależ tu nie chodzi o jakieś kłótnie, to pisowska narracja - bardzo zła dla Polski.

Zauważ, że jesteśmy w NATO i EU - ponieważ Polacy tak zdecydowali. I to zwykli ludzie na tym zyskują - mieszkając i pracując w EU. 

Tusk to wie, a Kaczyński zawsze pozostanie komunistycznym resortowym dzieckiem. I o tym są te wybory - Kaczyński to komuch. 

1693663468_ovcatx_600.jpg

Napisano
2 godziny temu, pairtick napisał:

Ciotką Grzegorza Brauna była Tereliza Braun. Tak że ten 🇮🇱 

I jeszcze rudy 😁 

Mam kolegę, który w pewnym momencie swego życia stał się tropicielem Żydów. Żyd tu,Żyd tam,w końcu ciężko się z nim rozmawiało.L.mówię, jeszcze parę spotkań i ja zostanę Żydem,a mama nic nie mówiła 😁.

1 godzinę temu, pairtick napisał:

No właśnie, za co płacimy Braunowi?

Za przypominanie władzy,że nie cała Polska,a teraz Europa jest uśmiechnięta 😁