Rafał S Napisano Czwartek o 19:51 Napisano Czwartek o 19:51 9 minut temu, Nowy75 napisał: Wiem, że łatwiej się gada niż robi,ale siedząc 8 lat w opozycji można było przygotować stertę gotowców na czas powrotu do władzy. Dokładnie tak. Mnie też marzy się autentyczny gabinet cieni, jak kiedyś w UK. Ale do tego potrzeba trwałego duopolu i to takiego bez koalicjantów. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Czwartek o 20:15 Napisano Czwartek o 20:15 29 minut temu, Nowy75 napisał: Wiem, że łatwiej się gada niż robi,ale siedząc 8 lat w opozycji można było przygotować stertę gotowców na czas powrotu do władzy Jak dla mnie niech się lenią jak najwięcej... mam małą prośbę do zwolenników partii rządzącej - wymieńcie co zrobili dobrze, z korzyścią dla Polski i Polaków od rozpoczęcia kadencji. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano Czwartek o 20:41 Napisano Czwartek o 20:41 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: @Tomasz Kluczynski Jak to wytłumaczyć internety bombardują takimi informacjami. https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/wyniki-wyborow-i-znikajace-glosy-w-sieci-wrze-mamy-komentarz-pkw/jqkcnmc Jak sami piszą to były błędy, przy zmęczeniu i nieuwadze mogące się zdarzyć. Nawet gdyby któryś z tych błędów okazał by się celowym działaniem, to byłby to wyjątek potwierdzający regułę. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Czwartek o 20:46 Napisano Czwartek o 20:46 2 minuty temu, marcinmarcin napisał: Jak dla mnie niech się lenią jak najwięcej... mam małą prośbę do zwolenników partii rządzącej - wymieńcie co zrobili dobrze, z korzyścią dla Polski i Polaków od rozpoczęcia kadencji No cóż,zwolennicy będą mieli problem i lista będzie raczej krótka. 8- letni dorobek poprzedników to głównie sukces finansowy socjalsów i związany z tym gigantyczny deficyt finansów państwa,burdel w sądownictwie i długa lista szkodliwych głupot podpisanych na dwie ręce w Brukseli ,wbrew własnym zapowiedziom. I to jest główny problem,że od dwóch dekad wahamy się między dwoma szkodliwymi stanami, partią cieplej wody w kranie i partią socjalistyczno- klerykalnych zamordystów . @Rafał S,czasy elementarnej politycznej uczciwości w UK to już zamierzchła przeszłość. Że wspomnę tylko o aferze u konserwatystów, gdzie zamożni lordowie przyjmowali lokale w Londynie, które puszczali na wynajem zamiast w nich mieszkać,albo za pieniądze podatników remontowali swoje posiadłosci. O! Roman Giertych w tv. Przykład wspaniałego politycznego szpagatu z LPR na członka PO😁. U nas nikomu to nie przeszkadza i są nawet tacy ,którzy chłopu ufają,! W Olsztynie pamiętają,gdy jako minister od edukacji czuł się tak zagrożony, że przyjeżdżał do teściowej rządową limuzyną w obstawie BOR. Dziś krytykuje PiS za nadużycia 😁 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Czwartek o 21:14 Napisano Czwartek o 21:14 23 minuty temu, Nowy75 napisał: No cóż,zwolennicy będą mieli problem i lista będzie raczej krótka. Byłaby dłuższa, gdyby Duduś nie blokował i wetował wielu rzeczy. 26 minut temu, Nowy75 napisał: 8- letni dorobek poprzedników to głównie sukces finansowy socjalsów i związany z tym gigantyczny deficyt finansów państwa,burdel w sądownictwie i długa lista szkodliwych głupot podpisanych na dwie ręce w Brukseli ,wbrew własnym zapowiedziom. To prawda, niestety nie wszyscy dostrzegają 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 05:41 Napisano wczoraj o 05:41 13 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Najłatwiej ewentualnie można by zmienić głos ważny na nieważny, dostawiając drugi krzyżyk. Takich z dwoma krzyżykami jest 100 tysięcy. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 06:00 Napisano wczoraj o 06:00 9 godzin temu, Nowy75 napisał: @Rafał S,czasy elementarnej politycznej uczciwości w UK to już zamierzchła przeszłość. Wiem, dlatego napisałem "kiedyś". Jak pod koniec lat 70-tych konserwatyści z Thatcher doszli wreszcie do władzy, to sytuacja wyglądała tak, jak piszesz - tzn. gotowe ustawy szły od razu pod głosowanie. Dziesiątki ustaw: trach, trach, trach... A wcześniej, przed wyborami, konserwatyści opublikowali broszurę ze streszczeniami projektów. Ludzie wtedy b. dobrze wiedzieli, na co głosują. Nie zamierzam tu gloryfikować Thatcher, której wielkim fanem nie jestem (brutalność i autorytarność rządów), ale podziwiam tę akcję i to przeprowadzoną w czasach przed internetem. Marzy mi się, by dziś czołowe partie publikowały przed wyborami parlamentarnymi właśnie programy w postaci skróconych projektów ustaw, a nie ogólników, haseł i obietnic. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano wczoraj o 06:29 Napisano wczoraj o 06:29 Wy jesteście normalni? Dorota Wysocka-Schnepf w TVP info mówiła, że jeśli Trzaskowski wygra to pisiory będą podważać wynik, w sytuacji gdy wygra Nawrocki to nic takiego nie będzie miało miejsca. Ha ha ha ha. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 06:34 Napisano wczoraj o 06:34 https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,32001451,cuda-nad-urnami-nie-tylko-w-krakowie-jest-wiecej-komisji-w.html Odpisz, cytując
soberowy Napisano wczoraj o 06:51 Napisano wczoraj o 06:51 Po co nam PKW skoro anonimy z X już podliczyli głosy 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 06:53 Napisano wczoraj o 06:53 @pairtick Proszę, odpuść. Nawet mnie to już nuży, mimo, że jestem b. rozgoryczony wynikiem wyborów. 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 06:58 Napisano wczoraj o 06:58 Przypominam, że nie wszystko co logiczne musi być prawdziwe, ciekawe to bo do tej pory to raczej koalicja uważała prawą stronę za foliarzy…ale wszystko się zmienia… 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 07:16 Napisano wczoraj o 07:16 22 minuty temu, Rafał S napisał: @pairtick Proszę, odpuść. Nawet mnie to już nuży, mimo, że jestem b. rozgoryczony wynikiem wyborów. Odpisz, cytując
soberowy Napisano wczoraj o 07:27 Napisano wczoraj o 07:27 @pairtick nie wierz we wszystko co widzisz w internecie Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 07:57 Napisano wczoraj o 07:57 Dajmy spokój z telenowelą pt. "Sfałszowane wybory". Nawet w TVN mówią,kto dał ciała 😁 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano wczoraj o 09:31 Napisano wczoraj o 09:31 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: Nawet w TVN mówią,kto dał ciała 😁 Donalda wskazali? hehe Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 09:37 Napisano wczoraj o 09:37 4 minuty temu, marcinmarcin napisał: Donalda wskazali? hehe Też, widać mocodawcy TVN nie są zadowoleni z obrotu sytuacji 😁 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano wczoraj o 09:42 Napisano wczoraj o 09:42 (edytowany) jeszcze wincyj imigracji, używanych elektryków i świetnej pracy w pieluszkach i szparagach się tym z polski be nie spodobało Edytowano wczoraj o 09:43 przez marcinmarcin Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano wczoraj o 10:11 Napisano wczoraj o 10:11 2 godziny temu, pairtick napisał: a może jednak próbują podważyć wybory, które same organizowały... Odpisz, cytując
michaudio Napisano wczoraj o 10:30 Napisano wczoraj o 10:30 Polaryzacja społeczeństwa, wieloletnie podważanie zaufania do instytucji państwowych powoduje, że już nikt nikomu nie ufa, nikt w nic w pełni nie uwierzy. Teraz będziemy świadkami tworzenia nowych teorii spiskowych, każdy niezadowolony z wyniku wyborów będzie miał zawsze z tyłu głowy jakiś cień podejrzenia... Po wielu latach bezczelnych manipulacji, coraz trudniej o zdrowy rozsądek, wyważone oceny. Lepiej już było. 3 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 11:16 Napisano wczoraj o 11:16 (edytowany) Sam w poprzednich wyborach prezydenckich byłem przewodniczący komisji i do tych wpisów o nieprawidłowościach podchodzę dość sceptycznie. Babka która była w komisji w szkole w Zielonej Górze (czyli to nie Polska Wschodnia, tylko rejony gdzie Rafał łatwo wygrywał), opisało się co działo się w trzech komisjach mających siedzibę w tej szkole. W dwóch z nich przewodniczącymi byli bracia (obaj z ramienia Konfederacji), a w trzeciej komisji była przewodnicząca z Pisu. https://www.facebook.com/groups/jarekkuzniar/permalink/24171357715790472/ Edytowano wczoraj o 11:30 przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
soberowy Napisano wczoraj o 15:11 Napisano wczoraj o 15:11 Przecież to się w pale nie mieści! Odpisz, cytując
Recommended Posts