Rafał S Napisano wczoraj o 19:51 Napisano wczoraj o 19:51 9 minut temu, Nowy75 napisał: Wiem, że łatwiej się gada niż robi,ale siedząc 8 lat w opozycji można było przygotować stertę gotowców na czas powrotu do władzy. Dokładnie tak. Mnie też marzy się autentyczny gabinet cieni, jak kiedyś w UK. Ale do tego potrzeba trwałego duopolu i to takiego bez koalicjantów. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano wczoraj o 20:15 Napisano wczoraj o 20:15 29 minut temu, Nowy75 napisał: Wiem, że łatwiej się gada niż robi,ale siedząc 8 lat w opozycji można było przygotować stertę gotowców na czas powrotu do władzy Jak dla mnie niech się lenią jak najwięcej... mam małą prośbę do zwolenników partii rządzącej - wymieńcie co zrobili dobrze, z korzyścią dla Polski i Polaków od rozpoczęcia kadencji. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 20:41 Napisano wczoraj o 20:41 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: @Tomasz Kluczynski Jak to wytłumaczyć internety bombardują takimi informacjami. https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/wyniki-wyborow-i-znikajace-glosy-w-sieci-wrze-mamy-komentarz-pkw/jqkcnmc Jak sami piszą to były błędy, przy zmęczeniu i nieuwadze mogące się zdarzyć. Nawet gdyby któryś z tych błędów okazał by się celowym działaniem, to byłby to wyjątek potwierdzający regułę. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 20:46 Napisano wczoraj o 20:46 2 minuty temu, marcinmarcin napisał: Jak dla mnie niech się lenią jak najwięcej... mam małą prośbę do zwolenników partii rządzącej - wymieńcie co zrobili dobrze, z korzyścią dla Polski i Polaków od rozpoczęcia kadencji No cóż,zwolennicy będą mieli problem i lista będzie raczej krótka. 8- letni dorobek poprzedników to głównie sukces finansowy socjalsów i związany z tym gigantyczny deficyt finansów państwa,burdel w sądownictwie i długa lista szkodliwych głupot podpisanych na dwie ręce w Brukseli ,wbrew własnym zapowiedziom. I to jest główny problem,że od dwóch dekad wahamy się między dwoma szkodliwymi stanami, partią cieplej wody w kranie i partią socjalistyczno- klerykalnych zamordystów . @Rafał S,czasy elementarnej politycznej uczciwości w UK to już zamierzchła przeszłość. Że wspomnę tylko o aferze u konserwatystów, gdzie zamożni lordowie przyjmowali lokale w Londynie, które puszczali na wynajem zamiast w nich mieszkać,albo za pieniądze podatników remontowali swoje posiadłosci. O! Roman Giertych w tv. Przykład wspaniałego politycznego szpagatu z LPR na członka PO😁. U nas nikomu to nie przeszkadza i są nawet tacy ,którzy chłopu ufają,! W Olsztynie pamiętają,gdy jako minister od edukacji czuł się tak zagrożony, że przyjeżdżał do teściowej rządową limuzyną w obstawie BOR. Dziś krytykuje PiS za nadużycia 😁 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 21:14 Napisano wczoraj o 21:14 23 minuty temu, Nowy75 napisał: No cóż,zwolennicy będą mieli problem i lista będzie raczej krótka. Byłaby dłuższa, gdyby Duduś nie blokował i wetował wielu rzeczy. 26 minut temu, Nowy75 napisał: 8- letni dorobek poprzedników to głównie sukces finansowy socjalsów i związany z tym gigantyczny deficyt finansów państwa,burdel w sądownictwie i długa lista szkodliwych głupot podpisanych na dwie ręce w Brukseli ,wbrew własnym zapowiedziom. To prawda, niestety nie wszyscy dostrzegają 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 13 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Najłatwiej ewentualnie można by zmienić głos ważny na nieważny, dostawiając drugi krzyżyk. Takich z dwoma krzyżykami jest 100 tysięcy. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 9 godzin temu, Nowy75 napisał: @Rafał S,czasy elementarnej politycznej uczciwości w UK to już zamierzchła przeszłość. Wiem, dlatego napisałem "kiedyś". Jak pod koniec lat 70-tych konserwatyści z Thatcher doszli wreszcie do władzy, to sytuacja wyglądała tak, jak piszesz - tzn. gotowe ustawy szły od razu pod głosowanie. Dziesiątki ustaw: trach, trach, trach... A wcześniej, przed wyborami, konserwatyści opublikowali broszurę ze streszczeniami projektów. Ludzie wtedy b. dobrze wiedzieli, na co głosują. Nie zamierzam tu gloryfikować Thatcher, której wielkim fanem nie jestem (brutalność i autorytarność rządów), ale podziwiam tę akcję i to przeprowadzoną w czasach przed internetem. Marzy mi się, by dziś czołowe partie publikowały przed wyborami parlamentarnymi właśnie programy w postaci skróconych projektów ustaw, a nie ogólników, haseł i obietnic. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Wy jesteście normalni? Dorota Wysocka-Schnepf w TVP info mówiła, że jeśli Trzaskowski wygra to pisiory będą podważać wynik, w sytuacji gdy wygra Nawrocki to nic takiego nie będzie miało miejsca. Ha ha ha ha. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,32001451,cuda-nad-urnami-nie-tylko-w-krakowie-jest-wiecej-komisji-w.html Odpisz, cytując
soberowy Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Po co nam PKW skoro anonimy z X już podliczyli głosy 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @pairtick Proszę, odpuść. Nawet mnie to już nuży, mimo, że jestem b. rozgoryczony wynikiem wyborów. 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Przypominam, że nie wszystko co logiczne musi być prawdziwe, ciekawe to bo do tej pory to raczej koalicja uważała prawą stronę za foliarzy…ale wszystko się zmienia… 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, Rafał S napisał: @pairtick Proszę, odpuść. Nawet mnie to już nuży, mimo, że jestem b. rozgoryczony wynikiem wyborów. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu @pairtick nie wierz we wszystko co widzisz w internecie Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Dajmy spokój z telenowelą pt. "Sfałszowane wybory". Nawet w TVN mówią,kto dał ciała 😁 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: Nawet w TVN mówią,kto dał ciała 😁 Donalda wskazali? hehe Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, marcinmarcin napisał: Donalda wskazali? hehe Też, widać mocodawcy TVN nie są zadowoleni z obrotu sytuacji 😁 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) jeszcze wincyj imigracji, używanych elektryków i świetnej pracy w pieluszkach i szparagach się tym z polski be nie spodobało Edytowano 13 godzin temu przez marcinmarcin Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, pairtick napisał: a może jednak próbują podważyć wybory, które same organizowały... Odpisz, cytując
michaudio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Polaryzacja społeczeństwa, wieloletnie podważanie zaufania do instytucji państwowych powoduje, że już nikt nikomu nie ufa, nikt w nic w pełni nie uwierzy. Teraz będziemy świadkami tworzenia nowych teorii spiskowych, każdy niezadowolony z wyniku wyborów będzie miał zawsze z tyłu głowy jakiś cień podejrzenia... Po wielu latach bezczelnych manipulacji, coraz trudniej o zdrowy rozsądek, wyważone oceny. Lepiej już było. 3 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) Sam w poprzednich wyborach prezydenckich byłem przewodniczący komisji i do tych wpisów o nieprawidłowościach podchodzę dość sceptycznie. Babka która była w komisji w szkole w Zielonej Górze (czyli to nie Polska Wschodnia, tylko rejony gdzie Rafał łatwo wygrywał), opisało się co działo się w trzech komisjach mających siedzibę w tej szkole. W dwóch z nich przewodniczącymi byli bracia (obaj z ramienia Konfederacji), a w trzeciej komisji była przewodnicząca z Pisu. https://www.facebook.com/groups/jarekkuzniar/permalink/24171357715790472/ Edytowano 11 godzin temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
soberowy Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Przecież to się w pale nie mieści! Odpisz, cytując
Recommended Posts