pairtick Napisano Poniedziałek o 22:17 Napisano Poniedziałek o 22:17 I niezawodny Szymuś, jprdl 🤦 Odpisz, cytując
soberowy Napisano Wtorek o 05:16 Napisano Wtorek o 05:16 https://wiadomosci.wp.pl/pomylki-w-liczeniu-glosow-oto-wyliczenie-kto-zyskal-nawrocki-czy-trzaskowski-7165854592170656a 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Wtorek o 12:26 Napisano Wtorek o 12:26 Kalisz ma dług do spłacenia. https://polityka.se.pl/wiadomosci/zapadl-wyrok-w-sprawie-zony-ryszarda-kalisza-sad-okazal-sie-laskawy-aa-CUWY-7ckv-wQBz.html Odpisz, cytując
pairtick Napisano Wtorek o 15:55 Napisano Wtorek o 15:55 (edytowany) Widać że pralnia chodzi na maksa 💰 Edytowano Wtorek o 15:57 przez pairtick 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano Wtorek o 17:25 Napisano Wtorek o 17:25 (edytowany) Każdy widzi co chce widzieć i może nie warto sobie tym już nerwów szarpać(ci drudzy inni by nie byli, bo każda formacja ma swoich Giertychów, Szczerbów, Jońskich, Czarnków czy Fogielów) Poczekajmy co nowa głowa sobą zaprezentuje i punktujmy tam gdzie to możliwe(a może okaże się prezydentem wszystkich Polków ;-)) Słowa Lecha Wałesy i jego pomysły uważam za szkodliwe. To tylko pogłebi polaryzacje, a to ostatnia rzecz która jest Nam w tym momencie porzebna(jest jej aż nadto) Edytowano Wtorek o 17:27 przez Pitt39 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Wtorek o 17:40 Napisano Wtorek o 17:40 4 minuty temu, Pitt39 napisał: każda formacja ma swoich (...) Czarnków Nie, nie każda. Proponuję zapoznać się bliżej z dotychczasową działalnością Czarnka. Część jego pomysłów była tak obrzydliwa, że nawet Duda (w odpowiedzi na protesty społeczne) dwukrotnie zawetował ustawę nazywaną potocznie lex Czarnek. 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano Wtorek o 17:50 Napisano Wtorek o 17:50 Znam działalność Czarnka i nie wiem czy chce sobie przypominać raz jeszcze jego dotychczasowe dokonania(o części może zapomniałem i niech tak zostanie) Tu było napisane w kontekscie ''przekręconych'' wyborów i kto by najgłośniej protestował z drugiej strony barykady. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Wtorek o 17:58 Napisano Wtorek o 17:58 7 minut temu, Pitt39 napisał: Znam działalność Czarnka Przepraszam, nie chciałem Cię urazić. Po prostu to nazwisko działa na mnie, jak czerwona płachta na byka. 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano Wtorek o 18:00 Napisano Wtorek o 18:00 Brońmy rodziny przed tego rodzaju zepsuciem, deprawacją, absolutnie niemoralnym postępowaniem. Brońmy nas przed ideologią LGBT i skończmy słuchać tych idiotyzmów o jakichś prawach człowieka czy jakiejś równości. Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy wreszcie z tą dyskusją” Ale te słowa dobrze pamiętam i nie mam dla niego za grosz szacunku. ps. A to widzisz, nie jesteś sam. Też na mnie tak działa 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano Wtorek o 18:11 Napisano Wtorek o 18:11 Nawet wyraz twarzy ma adekwatny do postępowania i głoszonych tez. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Wtorek o 19:55 Napisano Wtorek o 19:55 (edytowany) 1 godzinę temu, Pitt39 napisał: ps. A to widzisz, nie jesteś sam. Też na mnie tak działa 😉 on chyba prawie na każdego tak działa a co do wyborów i "przekręcania" to już chyba @pairtick zapomniałeś o finansowaniu, OBWE pamiętało akurat... Edytowano Wtorek o 19:56 przez marcinmarcin Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 08:01 Napisano wczoraj o 08:01 Czy ktoś ogląda/słucha ekspoze premiera Tuska. Piękne podsumowanie "osiagnieć" PiSu vs ostatnie półtora roku. Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 08:18 Napisano wczoraj o 08:18 12 godzin temu, marcinmarcin napisał: zapomniałeś o finansowaniu, OBWE pamiętało akurat... To miłe, że nie mieli zastrzeżeń do finansowania kampanii wyborczych przez PiS. Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 08:47 Napisano wczoraj o 08:47 (edytowany) 47 minut temu, DiBatonio napisał: Czy ktoś ogląda/słucha ekspoze premiera Tuska. Piękne podsumowanie "osiagnieć" PiSu vs ostatnie półtora roku. - Ktoś z pisowców trzymał taki plakacik "wszystkich nas nie zamkniecie". Pewnie nie, ale prace trwają - zażartował Tusk. Edytowano wczoraj o 08:49 przez pairtick 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 12:36 Napisano wczoraj o 12:36 6jV9rG13n0vLjiPQ.mp4 pmt0GM8AU-7rgIvg.mp4 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu https://protestwyborczyromanagiertycha.org/ Odpisz, cytując
Recommended Posts