Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Każdy widzi co chce widzieć i może nie warto sobie tym już nerwów szarpać(ci drudzy inni by nie byli, bo każda formacja ma swoich Giertychów, Szczerbów, Jońskich, Czarnków czy Fogielów)

Poczekajmy co nowa głowa sobą zaprezentuje i punktujmy tam gdzie to możliwe(a może okaże się prezydentem wszystkich Polków ;-))

Słowa Lecha Wałesy i jego pomysły uważam za szkodliwe. To tylko pogłebi polaryzacje, a to ostatnia rzecz która jest Nam w tym momencie porzebna(jest jej aż nadto)

Edytowano przez Pitt39
Napisano
4 minuty temu, Pitt39 napisał:

każda formacja ma swoich (...) Czarnków

Nie, nie każda. Proponuję zapoznać się bliżej z dotychczasową działalnością Czarnka. Część jego pomysłów była tak obrzydliwa, że nawet Duda (w odpowiedzi na protesty społeczne) dwukrotnie zawetował ustawę nazywaną potocznie lex Czarnek

Napisano

Znam działalność Czarnka i nie wiem czy chce sobie przypominać raz jeszcze jego dotychczasowe dokonania(o części może zapomniałem i niech tak zostanie)

Tu było napisane w kontekscie ''przekręconych'' wyborów i kto by najgłośniej protestował z drugiej strony barykady. 

Napisano

Brońmy rodziny przed tego rodzaju zepsuciem, deprawacją, absolutnie niemoralnym postępowaniem. Brońmy nas przed ideologią LGBT i skończmy słuchać tych idiotyzmów o jakichś prawach człowieka czy jakiejś równości. Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy wreszcie z tą dyskusją”

Ale te słowa dobrze pamiętam i nie mam dla niego za grosz szacunku.

ps. A to widzisz, nie jesteś sam. Też na mnie tak działa 😉

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Pitt39 napisał:

ps. A to widzisz, nie jesteś sam. Też na mnie tak działa 😉

on chyba prawie na każdego tak działa :)

a co do wyborów i "przekręcania" to już chyba @pairtick zapomniałeś o finansowaniu, OBWE pamiętało akurat...

Edytowano przez marcinmarcin
Napisano (edytowany)
47 minut temu, DiBatonio napisał:

Czy ktoś ogląda/słucha ekspoze premiera Tuska.

Piękne podsumowanie "osiagnieć" PiSu vs ostatnie półtora roku.

- Ktoś z pisowców trzymał taki plakacik "wszystkich nas nie zamkniecie". Pewnie nie, ale prace trwają - zażartował Tusk. 

Edytowano przez pairtick