Highlander_now Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Slawko69 napisał: Wypowiedź prof.Zybertowicza po 1 turze. " Właśnie 40% Polaków którzy nie zagłosowali na Nawrockiego wypisało się z polskości" BEZ KOMENTARZA To są właśnie "narodowcy" ze swoimi poglądami. Wspominałem o nich parę wpisów wyżej, dlatego pozwoliłem sobie na tę dygresję. P.S. Ktoś kto obserwuje, nawet pobieżnie, to co dzieje się w Rosji od kilkudziesięciu lat zauważy zbieżność zachowań, niestety, większości Rosjan z zachowaniami naszych rodzimych "narodowców". P.P.S. W końcowej zwrotce śpiewał o tym Kaczmarski w słynnych "Murach". 2 Odpisz, cytując
audioBoost Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Pierwszy z prawej to jegomosc Piotr Osiecki - ciekawa postać , o czym mozna poczytac do woli , taki ''polski'' Murdock. https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/ Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Mentzen to sam nie wie kogo poparł… Tuza logicznego argumentowania. Porównywać pub(miejsce publiczne, nawet jeśli Metzen jest właścicielem)do domu. 56 minut temu, audioBoost napisał: Pierwszy z prawej to jegomosc Piotr Osiecki - ciekawa postać , o czym mozna poczytac do woli , taki ''polski'' Murdock. https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/ A czy Ty nie masz bana? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pitt39 napisał: A czy Ty nie masz bana? Masz coś do sztucznej " inteligencji " ? Kolega robi co może , a Ciebie nigdy bieda nie przycisnęła ? Dorabia sobie , a Ty mu bruździsz 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu A bo leń, chociaż algorytm zmienić dla niepoznaki, spacje zliwkidować. Nie zależy mu by mnie przekonać Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Ja tam daje sobie prawo o decyzji co do wyborów, jeszcze do kolejnych parlamentarnych. W następnych ,to już będę pytał dzieci na kogo mam zagłosować. W końcu to ich przyszłość , ja sobie jakoś poradzę Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wchodzę na X ( dawny Twitter ), a tam gównoburza, że ze Śląska odjechał podstawiony za darmoszkę pociąg do Warszawy. Nie wiem jak w innych województwach i czy faktycznie on był za darmo, nie wiem, nie ma żadnych danych, ale nie o tym. Zwolennicy Rafała Trzaskowskiego bronią tę akcje tym, że przecież pisiory, pisrdaki również mogą tym darmowym pociągiem na marsz Nawrockiego pojechać. Są również wpisy, że za pisdraków były pikniki rodzinne i również były rozkradane pieniądze. Wniosek? Jeśli tamte gnidy robią źle to *****, jeśli nasze gnidy robią tak samo to co innego Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Biedna ta Republika zawsze ich biją bojówki Tuska, albo Trzaskowskiego, tylko zawsze jakoś tak, że kamery tego nie widzą, właściwie nikt nie widział. 🤦 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, soberowy napisał: Wchodzę na X ( dawny Twitter ), a tam gównoburza, że ze Śląska odjechał podstawiony za darmoszkę pociąg do Warszawy. " Nie znalazłem żadnych wiarygodnych informacji potwierdzających, że dzisiaj, 25 maja 2025 roku, odjechał darmowy pociąg ze Śląska do Warszawy. Sprawdziłem dostępne źródła, w tym strony PKP Intercity, Kolei Śląskich oraz inne portale związane z transportem kolejowym, i nie ma wzmianek o takiej specjalnej ofercie na dziś." AI Grok Pozdrawiam 😁 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jacek, nie warto, szkoda nerwów na ten ściek 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: Biedna ta Republika zawsze ich biją bojówki Tuska, albo Trzaskowskiego, Widać taka karma , nic nie poradzisz 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Amarok napisał: " Nie znalazłem żadnych wiarygodnych informacji potwierdzających, że dzisiaj, 25 maja 2025 roku, odjechał darmowy pociąg ze Śląska do Warszawy. Sprawdziłem dostępne źródła, w tym strony PKP Intercity, Kolei Śląskich oraz inne portale związane z transportem kolejowym, i nie ma wzmianek o takiej specjalnej ofercie na dziś." AI Grok Pozdrawiam 😁 Tak, nie ma informacji, że jest to potwierdzone info. Zgadzam się i wspomniałem o tym w swoim wpisie. Raczej chciałem zwrócić uwagę co pod tym filmem na X wypisywali zwolennicy Rafała. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ach...czas posłuchać muzyki, bo nie da się patrzeć na politykę i słuchać tych republikańsko-nawrockich wypowiedzi. Debata oraz wywiady u Mentzena jasno wykazały kto kim jest i jakie ma pojęcie o polityce europejskiej, zagranicznej i nie tylko. Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Nowy75 napisał: skupienie na gaśnicy,a nie na tym ,co akurat talmudyści robią w polskim parlamencie. Ciotką Grzegorza Brauna była Tereliza Braun. Tak że ten 🇮🇱 I jeszcze rudy 😁 9 godzin temu, Nowy75 napisał: przy aferze podsłuchowej ,gdzie bardziej interesowało władzę kto nagrał niż co powiedziano Logiczne - co powiedziano usłyszeli wszyscy. A na czyje zlecenie dokonano nagrań? Jak się okazało na zlecenie Kremla. 9 godzin temu, Nowy75 napisał: Jeden wszystko podpisał ,a z drugim pił piwo😁. Ty, jako człowiek oblatany w paragrafach stawiasz pewnie na kwity,z drugiej strony to tylko deklaracja,nie umowa...😁 Nawrocki, nawet jeszcze nie jest prezydentem, a już podpisuje wszystko w ciemno. A takiego pisowskiego prezydenta, to już mamy od dziesięciu lat. Druga i ważniejsza sprawa. Jak wygra Nawrocki, to PiS zje Konfederację. A jak Nawrocki przegra, to PiS się rozpadnie i Mentzen wejdzie do poważnej polityki. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, soberowy napisał: Więc wymyślili, że na debacie Karol zrobi ten gest z dupy, media podłapią, internet będzie huczał, że ćpun itp. Nawrocki jest uzależniony i tyle. ckWaonRbEUWXzkPS.mp4 WqSsKsV3xO5bH14r.mp4 JeBpBuf4_5cxOtXQ.mp4 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Ludzi,których często nigdy wcześniej nie widziałem,bo ich rozum nie pozwala im na pracę nad legislacją,za co im płacimy No właśnie, za co płacimy Braunowi? 5 godzin temu, audioBoost napisał: Pierwszy z prawej to jegomosc Piotr Osiecki - ciekawa postać , o czym mozna poczytac do woli , taki ''polski'' Murdock. https://gf24.pl/20697/kto-naprawde-stoi-za-afera-getback/ Ale to gość w pubie Mentzena. To w kogo chciałeś uderzyć? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @pairtick sorry ale mi się nie chce, to tylko polityka, luz. Nie znam tych ludzi, nie chce ich znać, mam ogólnie ich w dupie ( polityków ). Nie będę się kłócił za Tuska, Kaczyńskiego czy inną obcą mi osobę. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 9 minut temu, soberowy napisał: @pairtick sorry ale mi się nie chce, to tylko polityka, luz. Nie znam tych ludzi, nie chce ich znać, mam ogólnie ich w dupie ( polityków ). Nie będę się kłócił za Tuska, Kaczyńskiego czy inną obcą mi osobę. Ależ tu nie chodzi o jakieś kłótnie, to pisowska narracja - bardzo zła dla Polski. Zauważ, że jesteśmy w NATO i EU - ponieważ Polacy tak zdecydowali. I to zwykli ludzie na tym zyskują - mieszkając i pracując w EU. Tusk to wie, a Kaczyński zawsze pozostanie komunistycznym resortowym dzieckiem. I o tym są te wybory - Kaczyński to komuch. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts