pairtick Napisano wczoraj o 22:17 Napisano wczoraj o 22:17 I niezawodny Szymuś, jprdl 🤦 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu https://wiadomosci.wp.pl/pomylki-w-liczeniu-glosow-oto-wyliczenie-kto-zyskal-nawrocki-czy-trzaskowski-7165854592170656a 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Kalisz ma dług do spłacenia. https://polityka.se.pl/wiadomosci/zapadl-wyrok-w-sprawie-zony-ryszarda-kalisza-sad-okazal-sie-laskawy-aa-CUWY-7ckv-wQBz.html Odpisz, cytując
pairtick Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Widać że pralnia chodzi na maksa 💰 Edytowano 7 godzin temu przez pairtick 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Każdy widzi co chce widzieć i może nie warto sobie tym już nerwów szarpać(ci drudzy inni by nie byli, bo każda formacja ma swoich Giertychów, Szczerbów, Jońskich, Czarnków czy Fogielów) Poczekajmy co nowa głowa sobą zaprezentuje i punktujmy tam gdzie to możliwe(a może okaże się prezydentem wszystkich Polków ;-)) Słowa Lecha Wałesy i jego pomysły uważam za szkodliwe. To tylko pogłebi polaryzacje, a to ostatnia rzecz która jest Nam w tym momencie porzebna(jest jej aż nadto) Edytowano 6 godzin temu przez Pitt39 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pitt39 napisał: każda formacja ma swoich (...) Czarnków Nie, nie każda. Proponuję zapoznać się bliżej z dotychczasową działalnością Czarnka. Część jego pomysłów była tak obrzydliwa, że nawet Duda (w odpowiedzi na protesty społeczne) dwukrotnie zawetował ustawę nazywaną potocznie lex Czarnek. 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Znam działalność Czarnka i nie wiem czy chce sobie przypominać raz jeszcze jego dotychczasowe dokonania(o części może zapomniałem i niech tak zostanie) Tu było napisane w kontekscie ''przekręconych'' wyborów i kto by najgłośniej protestował z drugiej strony barykady. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Pitt39 napisał: Znam działalność Czarnka Przepraszam, nie chciałem Cię urazić. Po prostu to nazwisko działa na mnie, jak czerwona płachta na byka. 1 Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Brońmy rodziny przed tego rodzaju zepsuciem, deprawacją, absolutnie niemoralnym postępowaniem. Brońmy nas przed ideologią LGBT i skończmy słuchać tych idiotyzmów o jakichś prawach człowieka czy jakiejś równości. Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy wreszcie z tą dyskusją” Ale te słowa dobrze pamiętam i nie mam dla niego za grosz szacunku. ps. A to widzisz, nie jesteś sam. Też na mnie tak działa 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nawet wyraz twarzy ma adekwatny do postępowania i głoszonych tez. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Pitt39 napisał: ps. A to widzisz, nie jesteś sam. Też na mnie tak działa 😉 on chyba prawie na każdego tak działa a co do wyborów i "przekręcania" to już chyba @pairtick zapomniałeś o finansowaniu, OBWE pamiętało akurat... Edytowano 3 godziny temu przez marcinmarcin Odpisz, cytując
Recommended Posts