Nie wszystko wiedzący Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Poproszę o przykłady muzyki jak w tytule. Dziękuje śliczne. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nie wiem jak tam jest dokładnie z zejściem basu. https://tidal.com/playlist/52464501-c205-4c4d-940b-678a5ed3b7c1 https://tidal.com/playlist/8a46d5a6-9fb4-4898-8832-bd14a13a80c8 https://tidal.com/playlist/9d04585b-a486-492a-b3b3-4c014da55c7b Odpisz, cytując
Sipo Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Ciekawy temat. Nie wiem czy miałem kolumny schodzące poniżej 50Hz, raczej nie. Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Sipo napisał: Ciekawy temat. Nie wiem czy miałem kolumny schodzące poniżej 50Hz, raczej nie. To musi Pan mieć jakieś stare zestawy, ew małe albo jedno i drugie. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Sipo napisał: Ciekawy temat. Nie wiem czy miałem kolumny schodzące poniżej 50Hz, raczej nie. Każde kolumny schodzą poniżej 50 Hz, a już na pewno ustawione w pomieszczeniu. 1 Odpisz, cytując
Karol64208 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Poproszę o przykłady muzyki jak w tytule. mogę wypisać mnóstwo gatunków muzy i wykonawców; do muzyki klasycznej (organowej ...), Vangelis, J.M.Jarre, Deed Can Dance, Yello, mogę tak prawie bez końca. Jaki gatunek słuchasz lub jesteś zainteresowany? to dodam przykłady. Pozdr. Odpisz, cytując
Rega Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Sipo napisał: Nie wiem czy miałem kolumny schodzące poniżej 50Hz, raczej nie. O k... , to jeśli jesteś basolubem, lub choćby miłośnikiem basowego brzmienia, sporo straciłeś. Choć niektórym wystarcza wyłącznie ładna, szeroka i plastyczna średnica. Ja wolę słuchać całego pasma. Nawet , jesli średnica jest trochę mniej plastyczna. Edytowano 5 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 48 minut temu, Karol64208 napisał: mogę wypisać mnóstwo gatunków muzy i wykonawców; do muzyki klasycznej (organowej ...), Vangelis, J.M.Jarre, Deed Can Dance, Yello, mogę tak prawie bez końca. Jaki gatunek słuchasz lub jesteś zainteresowany? to dodam przykłady. Pozdr. Słucham wszystkiego co jest fajne. Odpisz, cytując
Karol64208 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Słucham wszystkiego co jest fajne. to jaki masz problem z tym zejściem poniżej 30Hz , kolumny czy inne urządzenia odtwarzające Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Gdzie napisałem że mam problem? Odpisz, cytując
Karol64208 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Sorki, myślałem że szukasz do testowania. Co do muzyki to 70% nagranej profesjonalnie muzy z chodzi do 30Hz, poniżej też jest b. dużo nawet z lat 70 wtedy preferowali takie zejścia, czym niżej tym lepiej, takie ambicjonalne podejście było, zresztą kolumny wtedy bez problemu z chodziły do 30Hz i niżej , większym kłopotem było uzyskanie wysokich tonów (czystych), też szybko rozwiązano ten problem z lat 60 i 70, bo już w połowie lat 70 powstało dużo nowych kolumn które sobie radziły z wysokimi. Pozdr. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts