Rafał S Napisano 15 lipca Napisano 15 lipca 3 godziny temu, Slawko69 napisał: Sssssss...r No to już można pakować z powrotem. Zgaduję, że 4/5 bo 3/1 z 18cm midwooferem już pewnie dla Adama zbyt duży. A skoro 4/5, to nie będzie tej skali dźwięku, dynamiki, rozmachu i basu, które tak mnie zachwycały w 2/3. Prawdopodobnie pozostanie świetne zszycie pasma i stereofonia, ale to chyba zbyt mało, żeby Adama kupić. Oczywiście jestem ostatnim, który chciałby uprzedzać fakty i psuć zabawę. (Pomimo tego, że zostaliśmy wystawieni do wiatru z Grahamkami.) Miejmy nadzieję, że chociaż doczekamy się jakiejś relacji. Adam - podzielisz się wrażeniami po testach? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 lipca Autor Napisano 15 lipca 13 minut temu, Rafał S napisał: Adam - podzielisz się wrażeniami po testach? Teraz już wszystko w rękach/umiejętnościach konstruktora. Nie ma już odwrotu od randki w ciemno. Jak będzie udana (dojdzie do konsumpcji) to oczywiście, że się pochwalę. Rafał, nawet do Ciebie zadzwonię z tą wiekopomną decyzją, że jednak potrafiłem znaleźć następcę siódemek. Może to i science fiction, jednak nadzieja umiera ostatnia. A może ryzyko się opłaci? 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 15 lipca Napisano 15 lipca 46 minut temu, Rafał S napisał: Zgaduję, że 4/5 Obstawiam bardziej nową serię Spendor A1.2 lub A2.2. Mam nadzieję, że będą to jednak te małe podłogówki. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca 11 godzin temu, lpomis napisał: Mam nadzieję, że będą to jednak te małe podłogówki. Niewykluczone. Ton Adama rzeczywiście sugeruje jakiś szalony ruch - coś wykraczającego poza granice tego, w czym się do tej pory obracał. A jednocześnie kolumny brytyjskie, więc może chodzić właśnie o inną konstrukcję. Podłogówki albo np. aktywne ATC? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 lipca Autor Napisano 16 lipca 5 minut temu, Rafał S napisał: Ton Adama rzeczywiście sugeruje jakiś szalony ruch - coś wykraczającego poza granice tego, w czym się do tej pory obracał Idealnie mnie przeczytałeś Rafał, jako jedyny. Może w szaleństwie jest metoda na ATC 7. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca 7 minut temu, kaczadupa napisał: Idealnie mnie przeczytałeś Rafał, jako jedyny. Może w szaleństwie jest metoda na ATC 7. To w końcu co to będą za kolumny? Bo się pogubiłem 🥴. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 lipca Autor Napisano 16 lipca (edytowany) Trzymaj kciuki Seba, może to nowe PMC Prophecy. Edytowano 16 lipca przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca 22 godziny temu, kaczadupa napisał: Postawiłem na inny monitor. @lpomis Wojtek, jednak nie podłogówki. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca (edytowany) Zastanawiające jest, że Adam pisze, iż te kolumny nie mają recenzji. Albo produkt totalnie niszowy albo jakaś gorąca nowość. Edit No to jak tak, to Quad Revela 1. I niszowe i nowość. A do tego jeszcze rejony cenowe Adama. Edytowano 16 lipca przez Kraft 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 lipca Autor Napisano 16 lipca To ma być ten szalony ruch Jarek? Doceń mnie bardziej. 1 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca (edytowany) Mnie dało do myślenia to "zaufanie do konstruktora". Albo konstruktora w sensie nazwiska, albo marki, którą Adam już dobrze zna i ceni. Pasowałby tu AkustyK. I to chyba jest mój typ nr 1. Bo i konstruktor i szalony krok w nieznane. Edytowano 16 lipca przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 lipca Autor Napisano 16 lipca Nie kręci mnie nazwa Ellipticor. A i Pan Kisiel nie kojarzy mi się z szalonym konstruktorem Szaleństwo w skali 1-10 tak na 7, więc mało. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca 1 minutę temu, kaczadupa napisał: A i Pan Kisiel nie kojarzy mi się z szalonym konstruktorem No i nie jest tak do końca Brytyjczykiem. (O tym zapomniałem.) 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 lipca Autor Napisano 16 lipca Rafał, prawie z mojego Authora spadłem hehe Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca To nie mam innych pomysłów niż SCM20ASL. Ale to model z kwietnia, czyli staroć. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca Za chwilę zaczniemy obstawiać u bukmacherów😁 2 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca (edytowany) 53 minuty temu, Kraft napisał: iż te kolumny nie mają recenzji Ktoś testował białe ATC SCM 7? Edytowano 16 lipca przez lpomis 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca Jak osoba konstruktora tak istotna to może to być Q Accoustic Concept 300, bo to zdaje się że K. Fink je projektował. 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca (edytowany) Nie są szalone. Trochę szalone są Neat, ale chyba za mało. Do tego recenzji kupa. No dobra. Obstawiam aktywne Harbethy. Z punktu widzenia audiofila - kompletny odlot. Edytowano 16 lipca przez Kraft 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca 28 minut temu, Kraft napisał: Trochę szalone są Neat, ale chyba za mało Może jednak nie... TYP OBUDOWY: Dwukierunkowa izobaryczna/regulowana refleksyjna. GŁOŚNIKI BASOWE/ŚREDNIE : 2 x 134 mm, membrany stożkowe z papieru impregnowanego. GŁOŚNIKI WYSOKIEJ CZĘSTOTLIWOŚCI: wstęgowe o średnicy 50 mm 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 lipca Autor Napisano 16 lipca Nie wiem czy dzisiaj zasnę. Muzyczka sączy się cicho w tle a ja czekam na to co przyniesie mój najbardziej spontaniczny wybór audio jaki w życiu zrobiłem. Albo teraz albo nigdy… Odpisz, cytując
Kraft Napisano 16 lipca Napisano 16 lipca Zrobiło się melodramatycznie. To dobrze. Historia na tym zyska. 2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 lipca Autor Napisano 17 lipca Jednak spałem jak zabity, romantyczność 1/10. Ale dzisiaj leje za oknem, nic tylko wypić herbatę i czekać na paczkę. Odpisz, cytując
Recommended Posts