S!N! Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @kaczadupaMam berliński zestaw z dedykowanym dsp sabem i gra to wybitnie, polecam posłuchać neumannow oraz atc i genelceow i nie pitolić. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, S!N! napisał: polecam A ja polecam czasem ugryźć się w język. Nie obchodzi mnie co masz i życzę smacznego. 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @kaczadupa A mnie nie obchodzi czy Cię obchodzi. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Bywaj więc, przyjacielu. Edytowano 6 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 46 minut temu, kaczadupa napisał: niż chłodną, precyzyjną i studyjną neutralność, To neutralność jest chłodna? Ciężko się w tym rozeznać. Na pewno język jest giętki. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Kraft napisał: Na pewno język jest giętki Sam sobie odpowiedziałeś. Ciężko jest ubrać w słowa to co słyszymy a jeszcze trudniej to co czujemy. Edytowano 5 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Sam sobie odpowiedziałeś. I niewiele z tego wynika. Każdy buja sobie we własnych obłokach. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kraft napisał: I niewiele z tego wynika. Każdy buja sobie we własnych obłokach. Obłoki niektórych są tak gęste jak średnica ATC 🥰. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Muszę kończyć Jarek bo widzę, że ktoś chce dzisiaj błysnąć na swoim prywatnym czacie melomana. 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, kaczadupa napisał: Bywaj więc, przyjacielu. Nie jesteśmy przyjaciółmi, no chyba, że dla Ciebie każdy internetowy nołnejm to koleżka to ok… Posłuchaj i później pitol. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, S!N! napisał: Nie jesteśmy przyjaciółmi, no chyba, że dla Ciebie każdy internetowy nołnejm to koleżka to ok… Posłuchaj i później pitol. Śmigam na rower, szkoda czasu na takie pitolenie. 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Użytkownik @S!N! nie potrafi zrozumieć jednej prostej rzeczy: Ludzie mają różne preferencje brzmieniowe, więc to co jednemu brzmi wybitnie, innych może zwyczajnie nudzić. Zrozumienie tej prostej prawdy, pozwala przestać napinać się jak plandeka na Żuku. 3 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @michaudioOsobiste preferencje brzmieniowe i subiektywne odczucia nie mają nic do tego jak brzmi dana kolumnami, jeśli coś jest marne to takie jest, a że komuś się takie granie podoba to już inna kwestia( i nie piszę tutaj o każdym produkcie hi-fi bo zaraz z tym wyskoczysz) ale audinapinacze zlatują się od razu jak mucha do gówna jak się im przedstawi, że klasa premium jest lepsza od ich zabaweczek. Atc są wybitne w brzmieniu i akurat widać , że nikt tutaj z tych pitolarzy ich nie słuchał. Edytowano 1 godzinę temu przez S!N! Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, S!N! napisał: Atc są wybitne w brzmieniu i akurat widać , że nikt tutaj z tych pitolarzy ich nie słuchał. O których ATC mówisz? Akurat i na tym i na sąsiednim forum jest kilka osób, które mają sprzęt tej firmy. Zgadzam się natomiast z wypowiedzią kolegi @michaudio, że "ludzie mają różne preferencje brzmieniowe, więc to co jednemu brzmi wybitnie, innych może zwyczajnie nudzić". Niestety większość audiofili musi na każdym kroku udowadniać sobie i innym, że tylko ich wybory są słuszne i dobre. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mam takie jedno skojarzenie... https://youtu.be/SnkZGN_xIVs?si=njf0BDMfjLueahJX Koterski podsumował to bezbłędnie... Edytowano 1 godzinę temu przez michaudio Rozszerzenie treści Odpisz, cytując
S!N! Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @michaudioDlalej pitolenie z tyłka. @KrólKiczuATC SCM25A PRO MKII polecam w miarę możliwości posłuchać ( niestety nie na moją kieszeń) i proszę mnie nie wrzucać do worka z Audiofilami bo do nich nie należę. Odpisz, cytując
Recommended Posts