PolPablo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Witam , jestem zielony co do doboru sprzętu, mam możliwość zakupu kolumn atc scm40. I teraz chce aby można było puścić z telefonu np. Spotify, tidal, bezpośrednio z telefonu. Po za tym chce podłączyć tv, konsolę i cd. Czytałem, że kolumny potrzebują mocnego wzmacniacza. Czy po zakupie wzmacniacza wystarczy jeszcze cd i np. Wimm, aby wszystko grało? Najlepiej interesowałyby mnie używki. Edytowano 2 godziny temu przez PolPablo Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Chcesz kupić dobre kolumny i ile jesteś w stanie przeznaczyć na ten pozostały sprzęt? Bo można sobie kupić jakiegoś Wimma Ampa za te 1600zl(lub mniej) i puścisz sobie telefonem muzę z serwisów streamingowych. Ale kupując takie kolumny to i one zasługują na to by zasilić je porządnym sprzętem i wtedy trzeba wydać trochę więcej. 1 Odpisz, cytując
PolPablo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dlatego myślałem o używanym wzmacniacza. Wimm to tylko dodatek sieciowy. Widziałem już wzmacniacza używki za 3-4 tyś. A może coś starszego by się nadało. Są yamaha mocnego, ale czy zagra nie wiem. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu Ja bym zerknął na używanego Musical Fidelity M6si. Odpisz, cytując
Recommended Posts